Världens centrum Hageby - personalfest


Tröja: Vero Moda |   Shorts: Monki |   Skor: Converse, USA |   Sunglasses: Gina Tricot

Vi sitter i samma bil

Midsommar. Jobbade 10-14 och åkte sedan hem utan en endaste liten vetskap om vad vi skulle hitta på. Det var prat om att åka och campa på Öland eller i Västervik, helt plötsligt sitter vi, jag, Mikaela och Jossan, i bilen mot mina värmlandskillar Niklas & Johan som numera bor i Göteborgs skärgård. En 3 ½ timmars händelserik bilresa; bilen gick sönder så vi fick yra runt i hela Jönköping efter silvertejp samt en öppen mataffär då de andra damerna glömt kött att grilla. Smart. Ja vi var bara allmänt lost. Men det var faktiskt roligare än jag trodde att tillbringa midsommarafton i en bil.



Väl framme insåg vi att vi kommit helt rätt med tanke på vädret, hemma regnade det, här sken solen! Och vilket underbart ställe, någon gång i livet ska jag också bo på västkusten.. Det lovar jag mig själv. Dagen efter levde vi bara livet, åkte och käkade sallad i hamnen, fikade på ett mysigt litet fik och låg på bryggan nedanför killarnas lägenhet och njöt i solen. Enligt Niklas är jag en riktig livsnjutare, det stämmer nog.




Klockan sex på kvällen (lördag) satt vi i bilen igen, den här gången på väg mot Helsingborg där ett flertal av våra killkompisar hemifrån spenderat sin midsommar. Vi besökte dem i deras svit högst upp på Elite Grand Hotell för förfest, sedan blev det utgång och kvällen slutade ju som den gjorde. Impulsivt och oplanerat.

Dagen efter spenderades på stranden för att skaffa lite bränna vilket vi lyckades bra med. Satsar på att bli svarting i sommar.




Once in a lifetime



Champangefrukost!


Korkar som flög, bubblorna bubblade och gruppfoton togs av fotografen som näst intill förgäves försökte få pli på alla ivriga studenter. Det var kul, mysigt och kälsloframkallande, ja vilken härlig känsla det var. Vid den här tidpunkten förstod jag inte riktigt att det snart var slut, en del av mitt liv. Sorgligt. Oh nej menade underbart!

Living my life






Klassfest at my place




Studentbrännboll på Himmelstalund





Lärarmiddag på De Geer





Mösspåtagningen - 8 juni







Mösspåtagning i skolan klockan 13.00 där rektorn pratade på för länge som vanligt.. Efter det sista provet, muntligt i företagande och ni skulle bara veta vilken känsla det var att ha allting helt klart! Åkte sedan ut till Lindö/Aborreberg för grill och mys med nästan alla treor. Sen cykla med några av pojkarna till stan -> trädgår'n och till sist självklart utgång! UNDERBART, som jag längtat.

Grannlandets huvudstad

Sitter hemma hos morbror Rikard i Oslo, är så trött att ögonen går i kors efter den fem timmar långa tågresan men jag överlevde. Trots skrikande barn i sätena på andra sidan gången.. Kan säga att det inte är speciellt kul att åka tåg själv haha men jag uppehöll mig med plugg, film och mobilspel. Anledningen till min vistelse är att söka jobb inför hösten och hoppas få napp någonstans så jag kan tjäna lite pengar.

Har sedan jag kom hit lekt med min lilla kusin Hannah, varit ute på promenad, ätit och spelat crocket som jag förlorade stort på. Skyller på att de andra tränat innan hah. Nu har jag precis fixat iordning CV och mitt personliga brev så nu är jag redo att jaga jobb. Ska först till nordens största varuhus med 190 butiker som ligger 15 minuter här ifrån om man går. Får se om jag hinner med City också, annars får jag börja där och fortsätta på tisdag. Det blir nog bra.

Livet är en lyxartikel


En bild från i onsdags inne på Puls. Lisa och jag.

Njuter av jordgubbar och mjölk i solen


Plugg och jordgubbar ute i solen


Champange och en jäkligt bra utekväll





Det var Linn och jag som stod för kvällens festligheter men jäklar vad bra det blev. Först öppnade vi upp Puls bara för oss och ca 100 vänner till oss, drack champange och hade hur kul som hellst. Sen drog vi alla ner till Hugo där hela staden verkade ha samlats, det var i alla fall, vad jag hörde, mer än 1300 pers där inne. Galet!

Tack alla för en minnesvärd kväll.