twitterskryt


Jobboutfit


Jacka - Weekday   |   Halsduk - Only   |   Linne: Freddie G

Levi's jeansjacka

599 riksdaler och precis inkommen till oss på T-shirt store! Grymt snygg och lyckligtvis har jag själv en sedan innan.

Fler bilder från erotiksittningen (Las Vegas)


Följ mig på instagram: rebeccatj



Jönköpings Fältridklubb

Har Nisse onsdag till söndag denna vecka så det blir många timmar i stallet, underbart! Njuter varenda minut, verkligen.


Makin' money

Heldag på jobbet idag, sålt som smör och haft att göra hela dagen vilket är skönt. För övrigt så bloggar jag för första gången från nya mobilen, baam!


Las Vegas!

Sittning igår, en riktigt bra en faktiskt! Las Vegas-tema så jag passade på att visa mina manliga sidor genom att vara Elenas brudgum. Det gäller att ta chansen.

bra dag slutade i kaos

Kan ju börja med att min mobil inte fungerat på hela dagen, inte kunnat ta emot några sms.
Började dagen med skola 13-17, efter det hann jag med ett bodypump-pass innan det var dags att ladda upp inför en intervju för att bli huvudfadder under höstens inspark i skolan. De är alltså vi faddrar som tar hand om de nya och är med på alla aktiviteter, där huvudfaddern har mest ansvar. Intervjun gick fördjävla bra, som det kändes i alla fall men det vet man ju aldrig. Hemma klockan 9 då jag slog mig ner i soffan i godanro. Klockan 23 började det plinga i mobilen och dagens sms trillar in, varav ett från hästägaren till hästen jag sköter, frågade om jag varit i stallet idag vilken jag sålkart inte varit, skulle ju ha honom ons till sön denna vecka. Missförstånd alltså. Men det blev i alla fall att låna snälla olas bil för att åka upp till stallet för att mocka och fixa mat åt hästkraken. "Lilla" Nisse som tyckte jag var jätte konstig som kom till stallet så sent.
Kaos, men nu kan jag i alla fall somna gott, allt löste sig ju!

VANITY

Tishan finns inne hos oss på T-shirt Store nu, skynda in och funda innan den tar slut!