Mimi's café

Har precis varit och ätit brunch med en massa brudar i Cary vilket var hur trevligt och gott som helst. Urless på att förkylningen aldrig går över dock och idag är det värre igen så ska lägga mig och vila lite. Idag är det 20 grader ute men det är molnigt och regnar så inget kul även om plusgraderna gör en lycklig.

I love america

We had so much fun last night! Va först hos Mette innan vi tog en taxi ner till Shooters, de hade 18 års åldersgräns så var inga konstigheter för mig att komma in. De som va över 21 fick ett band så man kunde köpa dricka i baren och på ett komiskt sätt lyckades jag få ett, awesome! Spelade beerpong, dansade och red en elektronisk tjur haha, vilket galet ställe alltså! Folk överallt, dansade på baren, i nån bur i taket osv.

Men fuck vad amerikanska killar är fula, no fence men shit! Risken att hitta en rik, snygg amerikanare är inte stor så oroa er inte att jag blir fast här av den anledningen.


Durham tonight

Utgång i grannstaden Durham väntar så jag sover hos danska Mette ikväll. Byter ut Akademien mot en studentklubb här, vi ska till Shooters.

ajajaj!

Mamma är bäst och tänker på allt så här ligger jag nu i sägen med mitt påskägg med svenskt godis som hon stoppat ner i resväskan. Har så sjukt ont i magen och värktabletter hjälper inte så bara legat och vilat hittills, tur att jag är ledig idag men synd att jag ej kan gå ut och gå eller så i det fina vädret. 17 grader idag och ska bli över 20 i helgen, må nu bara magen sluta sura.

Frensh | West | Vaughan

Jag har garanterat fått världens bästa praktik! Tre första dagarna och första veckan har nu gått och jag är så nöjd. Jobbar som grafisk designer och får jobba på som om jag vore anställd där, kommer lära mig hur mycket som helst under min tid här och det är jag så tacksam för.

Sick.

Sista tiden har varit så otroligt stressig, jag har verkligen inte mått bra. Försökt få in lite fritid för att inte gå ner mig helt i plugget men stressen tog över och jag visste att kroppen skulle säga ifrån förr eller senare. I måndags hade jag exjobbs-redovisning, hade gjort en kort film och en powerpoint men kom helt oförbredd. Fick lovord och kommentarer om att jag va så väl förbredd och hade genomarbetat detta väl. HAHA jo tjena, men tacktack vilken lättnad. När jag kom hem så skulle jag pluggat inför tisdagens tenta men jag orkade inte utan fixade i lägenheten (som ska hyras ut när jag är borta) istället. Gick upp tidigt på tisdagen för att hinna läsa på lite i alla fall och fan va jag älskar mitt fotosinne, tror jag klarade tentan!

Natten mellan tisdag/onsdag skjutsade mamma upp mig till Arlanda och nu är jag äntligen i usa! Kom hit i onsdags men självklart blev jag apsjuk (som väntat) och har mest sovit hela dagarna, bara varit en sväng på Target, som för övrigt är världens bästa butik, och handlat lite nödvändigheter som jag behövde.

I helgen ska jag med Chrille på två photo shots, ska med oavsett om jag är frisk eller inte. Ser fram emot det!


Jag lovade mig själv.

Jag har förnekat det för mig själv hela tiden men jag tror jag trillade dit igen.

Josephine

Jag är bara så jävla glad att jag träffat denna brud – aldrig att jag klickat med någon så fort. Tänk er när man va liten, träffade någon i lekparken och sen bara blev bästisar, bara sådär. Nu träffades ju inte vi i lekparken och blev inte bästisar bara sådär men jag tror att denna vänskap kommer gå långt. Hon är en sån tjej jag verkligen kan vara mig själv med och vi är precis lika knäppa och urspårade. Alltid underbara minnen som skapas oss emellan och jag vill bara kunna sätta mig i soffan, sätta på tvn och sen se allt om och om igen. That’s what I call a reality show!

Svett

Är så träningssugen att jag knappt vet vart jag ska ta vägen, det bara rycker i kroppen. Idag när jag gick hem från ica med en matpåse i handen så kände jag bara för att börja springa och sen fortsätta hela vägen hem. Det hade ju inte sett riktigt klokt ut så sparade på den. Jag pluggar från tidig morgon till kväll, har alltid sagt att man alltid har tid att träna men det har jag verkligen inte haft nu så får helt enkelt ta tillbaka den kommentaren.

Längtar efter usa, då ska jag träna så jävla hårt! omg