Afterski på Puls.


Pic. Nkpg by Night
Riktigt rolig utgång igår tillsammans med Carolina och Emelie. Puss på dem!

VI ÄR I FINAL!!!

Imorse kom beskedet, vi i Love my bag UF är i final som bästa uf-företag i Östergötland! Herregud vad vi är glada, ni anar inte. Det är vi och 6 andra företag som den 10 mars, på den regionala uf-mässan här i Norrköping, kommer att slåss om de två platserna till SM. Vi ska dit.. Glöm inte att gilla oss på Facebook: KLICKA HÄR


Ett två tre nu kör vi!


Vaknade klockan fem imorse och satte på en film, har legat i sängen sedan dess och gjort allt viktigt.. Jag har fixat rekvisita till vår (Love my bag UFs) företagspresentation vi ska ha i Linköping i eftermiddag och även en powerpoint till det. Nu är jag taggad, as taggad! Men innan det ska jag ha engelska och sen drar vi tillsammans med Funny Socks UF till Ikea för att leka av oss nervositeten och äta lite köttbullar, 16 kronor för en måltid är helt okej faktiskt. Jag ska försöka få presentationen filmad, i så fall lägger jag in den här på bloggen ikväll. Önska oss lycka till.

16 veckor kvar


GGGGGGGGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Studentmössan har redan kommit, jag har testat den, jag har kramat den, jag har klappat den och jag har kollat på den. Den är så fin! Jag vill bara hoppa runt och skrika, först nu fattar jag hur nära det är. Läskigt. Är jag så stor? Herregud ah, jag har svårt att fatta det själv.

Pitch Black - Linköping

Slutade jobbet klockan sex, åkte till stallet och fixade hos Faxen, sen var det bara hem och äta och fixa sig snabbt innan det var dags att sätta sig på tåget till Linköping tillsammans med Mikaela och Josefine. Vi gick till Pitch Black där det var 90-tals kväll och det var urbra, massa gamla klassiker galna människor. Kuuul!




Tja tja bloggen, det var bara jag igen..




Egoboomb, ah det var så detta inlägg fick börja men inge gör väl det er något? Det betyder bara mer Rebecca och Rebeccor gillar ju alla. Haha.

Jag gick upp tidigt imorse, eller inte så tidigt men tidigt för att börja klockan ett. Jag gick upp halv 8 och åkte till stallet för att fodra och släppa ut hästarna i hagen, stackarna i snöovädret! Fick sedan skjuts in till stan av mamma och jag passade då på att träna, igen, som alla andra dagar. Jag känner mig så hurtig som tränar varje dag nu! Gick sedan till skolan, åt lite snabbt och så var det företagsekonomi som gällde till klockan fyra. Dagen har gått i ett och nu är jag helt slut. Har precis käkat thai men pappsen, mamma är med sina tjejpolare och syrrorna är iväg på annat håll. Så det är bara pappa och jag. Men honom ska jag lämna ensam, jag sticker in till stan! Puss.

En onsdag i februari



Kom precis hem efter en mysig fika i Ingelsta med Carolina, det blev hel del prat och diskuterande i en och en halv timme. Tiden bara rann iväg men det är ju så när man har trevligt. Jag skjutsade sedan hem Carro och nu sitter jag här! Tror jag ska lägga mig och kolla på en film i soffan, jag är trött.

Oj, vilken hektisk vecka det varit. Igår var jag hemma och var sjuk, världens magknip, idag var enda föreläsningen inställd och imorgon har jag ingenting som vanligt. Som sagt, jobbig vecka va? Haha. Funderar dock på att åka in till skolan på matte workshop imorgon bitti, det blir nog så, ja det får bli så. Jag måste plugga matte som satan nu om jag ska klara Matte C på ett halvår. Urk. Jag hatar matte...

Jag kommer alltid minnas de sista minurerna innan du flög


Den var morgonen den 5 november, solen sken men det var kallt ute. Jag satte på dig tränset för att rida dig en sista gång, jag red ut barbacka. Du var så otroligt pigg och glad, du älskade att ridas ut, det har du alltid gjort. En uteritt med dig kunde förändra världens sämsta dag, du visade så tydligt att du var lycklig och av någon anledning så satt man bara och log hela tiden och då och då skrattade högt, det pirrade i magen. Så var det även denna morgon även om skratten blev till gråt, skrattgråt. Jag minns så väl hur vi sprang längs stigarna, du ville bara springa fortare och fortare..

En stund senare var det dags, vi stod på stallplan och väntade, djurabulansen var sen.. Du förstod ingenting, betade gräsen som vanligt och mumsade på morötterna vi gav dig. De kom tillslut...

Jag glömmer aldrig den sista pussen jag gav din lena mule.
Jag kan än idag känna mina läppar mot din hud.

Nyheter på bloggen


Har ändrat lite snabbt i designen, några enkla saker bara.. Bytte sida på menyn och skapade en GILLA-knapp som jag satt nederst i alla inlägg. Nu kan man alltså gilla mina inlägg!! Så gilla på gott folk, tryck tryck tryck!

Kollar ni även lite extra på menyn så ser ni att alla bilder är utbytta, lite nytt och fräscht med andra ord. Kul va?

Inspirationskollage


Picture: Unknown

Olagligt snygg


Picture: Unknown

Världens bästa hund



Pictures: Me

Dagens fotolektion, sjukt bra!

Herregud, dagens fotolektion i skolan var sjukt bra, verkligen jätte bra! Lärde mig massor med användbara saker som kommer förändra mina bildresultat dramatiskt. Dock är ju inte ljuset i arenan det bästa men här under är två smakprov. Se fram emot många coola bilder här på bloggen framöver hehe.


Jag tränar och är hurtig



Kom precis hem från skolan och ett HÅRT gympass på friskis. Kroppen känns helt underbar och trots att jag näst intill var död när jag var klar så verkar inte träningsvärken hittat mig ännu. Få se hur det är när jag vaknar imorgon. Ska i vilket fall som hellst träna imorgon innan skolan, med eller utan träningsvärk så lär jag ha det imorgon!

Idag började jag med att gå 10 minuter på crosstrainern, efter det gick jag in i gymmet och körde igenom näst intill alla arm-/överkroppsmaskiner. Körde sedan egen styrka, äckligt många situpps på alla möjliga sätt, armhävningar och kissande hunden.. Därefter blev det att springa i 25 minuter i 10km/h, det var ju inte lite jobbigt men jag tog mig igenom det. Tur att jag är så envis.

Imorgon ska jag köra trappmaskinen i 15 minuter, springa i 20 minuter och sen köra egen styrka. Kanske till oh med blir två träningspass.. Jag tror det!

Dolce&Gabbana - vårkollektion













Spring 2011


Donna Karen


Badgley Mischka


Marchesa


Tommy Hilfiger

Swallow



Nu har jag två extrajobb, tjohoooo


Idag har jag provjobbat, har inga lektioner på torsdagar så jag passade på.. Jag kom dit kvart i elva och blev visad runt i butiken, sedan fick jag direkt sätta igång att lära mig kassan och jag tog egna kunder nästan direkt. Vips så var jag helt själv i kassan, tog returer, presentkort och allt möjligt. Kassasystemet var lite konstigt men eftersom jag jobbat på Intersport innan så var det lättare att lära sig även om det inte var likadant över huvud taget. Jag fick också larma varor och galga. Klockan två skulle jag gå och städa på barnavdelningen sista timmem när Ann-Marie, butikschefen, säger åt mig att följa med in på kontoret så vi kunde skriva kontrakt. Va paff jag blev! Så nu har jag alltså två extrajobb helt plötsligt och det känns underbart. Kanske ska berätta för er nyfikna att jag nu jobbar på Lindex i Hageby Centrum!

Ont i varenda muskel jag har


Idag hade jag värre träningsvärk än någonsin, tränade ju två gånger i går och idag tränade jag imorse innan jag åkte till skolan för att dteka alla dessa pannkakor. Hela kroppen ömmar och det känns som att jag har blåmärken överallt haha. Men jag skrämms inte iväg, snarare tvärt om. Träningsvärk gör ont och är skönt på samma gång, det är en smärta jag gillar. Massor!

En dag full av pannkakor, inget annat


Sånglektionen gick bra och efter den åkte jag hem till min fina vän Rasmus. Vi kollade film och bakade världens godaste pannkakstårta, eller det var väl mer jag som gjorde men han kan få lite ära bara för att jag är så snäll. Efter att ha ätit den var jag proppmätt! Stoffe kom halv sju och kvart över sju åkte jag hem.. Trött tjej.

Pannkaksstekaren Rebecca

Har stått i skolan och stekt pannkakor i fyra timmar till 440 elever. Vi har egentligen friluftsdag i skolan men grundskolan är här och har englishdag så jag blev tillfrågad om jag kunde hjälpa till. Javisst! Så nu har jag stekt och stekt och stekt amerikanske pannkakor. De godaste någonsin, ja det klart jag tjuvsmakar lite! Hehe. Nu ska jag på sånglektion, ciao.



Dubbelt så duktig

Idag har jag tränat två gånger och nu känns kroppen himlans pigg och nöjd. Jag kommer sova gott i natt, nu förstår jag varför jag förut varit en träningsnarkoman. Jag ska bli det igen, jag mår verkligen bra av att träna. Imorgon ska jag upp tidigt, just för att hinna träna innan skolan så jag tänkte sova nu. Beach 2011.