King of the beach



Linne: Cubus |   Franströja: BikBok |   Shorts: Urban Outfitters

Wrightsville Beach








Lovisa och jag drog iväg på en två timmars bilresa för att avnjuta en heldag vid beachen. Skaffade oss en fet bränna (bilderna togs när vi kom dit så nu ser vi ut som negrer), svettades.. och självklart badade. Det var helt underbart bra så dit kommer vi åka fler gånger. Hoppas ni är avundsjuka där hemma i Sverige!

Här finns inget att klaga på



43 grader


Rekordvärme idag och jag kan lova er att det känns.. Sjukt varmt, vilket iof passar mig perfekt, jag längtar inte hem!

brb poolhäng!



Juventus FC - Chivas Guadalajara

Morgonen gick åt till att tvätta, vi tvättade massor och mer blev det eftersom Anton kissat i sängen... Usch, men jag klarade av det. Vuxenpoäng till mig! Lovisa och jag åkte sedan till North Hill för en fika. Köpte varsin dricka och satte oss ute i den 40 gradiga hettan. Svetten bara rann om oss men det var mysigt i alla fall.




När vi hämtat barnen på campen så åkte vi till poolen. Stannade där ett pra tag, lekte konstant och fingrarna var aldeles knottriga när vi gick upp. Hemma kollade vi alla på tv och åt bigaråer. Ååh ni skulle bara veta hur goda de är här, äter dem varje dag!



Just nu sitter jag med Kelly och Anton i soffan, äter popcorn, dricker lemonad och kollar på film. Lovisa fyller ju år på lördag så Chrille bestämde sig för att överraska henne, så han har tagit med henne på en match mellan Juventus FC - Chivas Guadalajara i The Eorld Football Challange utan att hon vet om det. Han bara sa att de skulle åka iväg någonstans. Hon var så nervös! Brenda är på middag så det är jag och barnen. Mysigt med FF!

The Beatles




Tröja: H&M   |   Shorts: Lindex   |   Solglasögon: Gina Tricot

Poolhäng m.m.

Idag hängde Lovisa och jag vid poolen i 3 timmar, sjukt skönt och en härlig bränna på köpet. Schyst! Fick besök av en orm av okänd sort men som tur var så kom poolskötarna och skulle rensa filtren precis då så de tog bort den. Vidrigt men som tur var så simmade den på andra sidan av poolen..

När vi hämtat Kelly och Anton på campen så åkte vi till biblioteket och läste lite för att sedan kunna leka och ha kul på ett ställe som heter Go Bananaz. Där fanns spel, wii, hoppborgar, rutschkanor och karuseller. Var där i två timmar innan vi åkte hem.

PS. Idag har jag kört stooora bilen, ett riktigt monster. Kände mig som kung av alla vägar (och vägarna här är inte små).



glömde visst visa




Gårdagens shopping på Southpoint glömde jag helt bort att visa. Så här är lite kläder, en väska och smink. Har testat sminket och är grymt nöjd, kvalité för ett bra pris gillas.

Lagar en fet gourmémiddag


Åkte kickboard till poolen, ingen big deal.



JUSTIN BÄVER!


Southpoint, durham.

Ja vad har vi gjort idag då? Skjutsade kelly och anton imorse, vädret var inte det bästa så Lovisa och jag som tänkt ligga vid poolen och sola åkte till ett stort shoppingcenter vid namn Southpoint, i grannstaden Durham. Shoppade lite och hade egentligen tänkt bestöka en glassbar där de på en kall sten, såklart, bakar ihop olika ingredienser som man väljer i en vald glassmak. Som man mixar sin egen salld ungefär.. Fast vi hittade inte haha! Gosh, undrar hur mycket fel vi åkt under de här dagarna. Sjukt. Men vi har fått se staden och det är ju bra. Eller?

Var även en sväng förbi poolen, lekte med barnen och hann med några minuters solande. Åkte hem och duschade och vidare till en mexikansk restaurang. Lovisa och jag klädde upp oss men gjorde tydligen fel eftersom alla andra på restaurangen kom i träningskläder/myskläder. Bättre så i alla fall.

Nu sitter jag i sängen tillsammans med syrran, har ätit lite ben & jerrys och är redo för lite filmtittande innan john blund tittar till oss. Puss homies!






Just in seconds


Gick upp klockan 7 imorse för att skjutsa Kelly och Anton till ett music-camp. Chrille följde med för att visa vägen. Vi åkte sedan hem och vände, Lovisa och jag skulle shoppa så mot Crabtree for vi. Började med forever 21 och den affären är så stor och har flera rum så tror vi spenderade nästan 2 timmar där..

När vi var klara gick vi förbi en scen och en massa skrikande flickor, vi fattade ingenting och fick sedan reda på att någon artist vid namn Cody Simpson skulle komma. Vi väntade några minuter tills han kom och såg 1 ½ låt innan vi gick mot Victoria´s Secret. Det var det vi hann med.

Klockan två hämtade vi barnen på deras camp, åkte i god tid ifall vi inte skulle hitta men det gick bra och vi klarade oss utan några felåkningar. Det är inte det lättaste ska jag säga. Fel har vi åkt ett par gånger haha. När vi kom hem åt vi och barnen ville bada eftersom himlen var klarblå och solen sken. Men på några sekunder ändrades det och världens åskoväder kom över oss. Det blev film istället..

Ikväll har Lovisa och jag varit ute och gått coh kollat på de gigantiska husen i området. Alla ser ut som slott, jag ska visa er!

GEESE!



XXI / forever 21







Som i en film


Gårdagens shopping



Soul surfer




Booyaaa!!
Har sett en av de bästa filmerna någonsin, soul surfer. Jag både grät och skrattade, va helt inne i den och att veta att hela berättelsen är baserad på en sann historia gjorde alla känslor 10x så starka. Kort och gott, ni måååste se den.

Var efter filmen och handlade i en jätte konstig lager-mat-kläder-leksak-elektronik-affär med Kelly och Brenda, vilket var en spännande upplevelse kan man säga haha. Har även varit iväg och shoppat på ett shoppingcenter vid namn Crabtree som innehåller 220 olika butiker! Sjukt stort med andra ord. Vi hade väldigt ont om tid, 1 timme, så vi valde ut gobitarna H&M och Forever 21 (XXI) och med mig hem fick jag en t-shirt och två klänningar. Nöjd! Tänkte lägga in bilder på dem imorgon..

Randoms from the airport


Osminkad tjej, hej


Sådärja, andra natten avklarad och jag är helt slut. Det här med tidsomställning är inte kul alls men snart borde jag väl ha vant mig? Nu sitter jag i sängen och ska strax gå ner för att äta lite brunch med alla. Efter det blir det bio och när vi kommit hem poolen med barnen. Det är det enda de tjatar om just nu, o inte mig emot!

Första dagen





Idag var det 40 grader varmt, egentligen gick det knappt vara ute men Lovisa och jag tog oss till poolen där vi var ensamma. Alla andra var smarta och stannade inne för vi klarade nämligen inte många minuter i solstolarna innan vi var tvugna att hoppa i poolen. Vägen hem från poolen var fruktansvärd, så sjuuukt varmt! Vi blev tvugna att gömma oss under våra fuktiga handukar..

När vi kom hem fixade vi mat innan vi lånade bilen och for iväg för att handla. Jag trodde jag hittade men icke, enda vägen jag kunde var till en stort shoppingcenter och vi skulle bara handla de nödvändigaste artiklarna som shampoo, tvål och tandkräm. Men med oss fick vi även en varsin ben & jerrys.

Imorgon blir det poolen igen, tror även vi tar en shoppingrunda efter det. Tydligen har H&M kommit hit sedan jag var här sist så det blir spännande! Puss

7 timmar pa en flygplats i New York



Framme i USA!

Ville bara meddela att jag är framme och att resan hit har gått bra. Känns bra att ha åkt ifrån ovädret hemma och istället kommit hit där det tydligen är rekordvärme! Klockan är ett på natten och ute är det 32 grader.. Det säger väl en hel del?

Från att vi åkte hemifrån imorse så har vi rest i ett helt dygn. OMG. Jag är nu 6 timmar efter er så klockan är som sagt "bara" ett på natten, men halv sju i mitt huvud.. Strunt samma haha, bloggar imorgon!

Veronica Maggio




Såjaa, då kan man bocka av henne från sedda artister. Helt okej faktiskt, glad att jag tog mig dit trots att jag hade 100 saker att fixa innan usa. Jag ska upp tidigt också, klockan ringer 05 imorgon bitti, dags att sova?

Randigt och fransigt


Randigt linne: H&M   |   Fransigt linne: H&M   |   Shorts: Lindex

Baggage..


Här hemma packas det för fulla muggar och jag har tagit över hela vardagsrummet, ja halva i alla fall.. Imorgon åker vi!

Vart ska vi nu då? Staden heter Raleigh och ligger i North Carolina på östkusten, två timmars bilresa från Washington. Vi ska till våra släktingar som bor där. Vi kommer att hjälpa till att skjutsa barnen till och från aktiviter medan föräldrarna jobbar, annars är vi fria att göra vad vi vill! jag var där själv för två år sedan och hängde då med barnens au pair, men nu kommer inte den nya förens vi åker hem och det är en av anledningarna till att vi ska dit. Det kommer bli en grym månad det vet jag.

M&M


United states of Amerika

Åååååh kära ni, det här känns helt sjukt men på fredag morgon sticker jag och syrran till USA i en månad! Hemma på vardagsrumsbordet ligger stora högar med kläder som måste rensas ut för att ge plats för shopping. Jag är så grymt taggad. Blogga kommer jag självklart göra varje dag, så räkna med mycket shopping, outfits och bilder.

L O V E




What is love?


Min syster kan bära FEM koppar!


Ah ni hörde rätt, hon är helt sjuk.

From saturday night



Här ovan ser ni födelsedagsbarnet, Victoria, från i lördags. Hade själv inte tagit med mig någon kamera till festen vilket var klantigt, men jag lånade Saras och lyckades få till några klick i alla fall. Fler bilder lägger jag upp så fort jag fått fler heh.

Black coffee



Har rast på jobbet, står med en kopp kaffe i handen vilket egentligen inte är en ovanlighet. Men i vanliga fall häller jag alltid i mjölk, mycket mjölk men idag var den slut. Klarade inte av att hälla ut kaffet bara därför och jag måste säga att det inte var så tokigt trots allt, även om jag föredrar mjölk. Vuxenpoäng va?

Slutar klockan åtta idag men jag tror tiden kommer rinna iväg. Ute öser det ner så kunderna säker sig under tak. Jag gillar regn, ja i alla fall när jag slipper lida utav det.

Vilse i mörkret


Kofta: Lindex |   T-shirt: Vila |   Byxor: Pieces |   Skor: Nelly |   Väska: H&M

Långt långt borta

Precis slutat jobbet, skönt att sluta tidigt! Idag har det varit väldigt lugnt så jag har sorterat reaställen i 3 timmar, sjukt va folk stökar ner, river och slänger lite hur som utan en tanke på att kläderna faktiskt har ett värde.

Ska dra mig till stallet fortast möjligt, har ett par spekulanter på Faxen från KIRUNA! Helt sinnessjukt. Efter det ska vi ut på åkern och fota lite.

Det vanliga

Helg, och kvällen igår spenderades ute hos Figge med en hel drös killar plus Mikaela och Maria. Det är dit jag flyttat om helgerna, bra endå. Nu har jag lunch på jobbet, skulle bara titta in en snabbis.

Ikväll blir det att fira fina Vickan som snart fyller 19 år. Poolparty i regnet, mys.

Sergels Torg, Stockholm




Rebecca: Linne - H&M   |   Skjorta - Lindex   |   Skor: Eurosko   |   Väska: Glitter   |   Skjorts: Syns inte   |   Armband+Halsband: Thomas Sabo   |   Solglasögon: Gina Tricot   |   Senilkedja: Specsavers

Mikalea: Linne: H&M   |   Kofta: Gina Tricot   |   Skor: Converse   |   Väska: Cubus   |   Skjorts: Levis (Tradera)   |   Halsband: Gina Tricot   |   Solglasögon: Turkiet   |   Senilkedja: Gina Tricot

Östermalmsnatten



Byxdress: Bik Bok   |   Kofta: H&M   |   Väska: H&M   |   Skor: Nelly   | Armband+Halsband: Thomas Sabo

Mickey Mouse?



galet vad jag älskar bilderna i hennes blogg.
- imfancy

Hemma från huvudstaden




Jag längtar redan tillbaka, jag älskar Stockholm, älskar att gå vilse, älskar det impulsiva, allt, ja jag älskar allt. Jag vill fortfarande flytta dit, vara där hela tiden, andas den orena luften och gå på de där gatorna. Där trivs jag, bland folk, stekare och dårar.

Vi har i alla fall haft det bra, i Tisdags drog vi Östermalm runt, Soap och the Lab. Igår blev det stan och Gröna Lund. På kvällen var vi bjudna på b-kändisfest men vi va så trötta så vi åkte hem och däckade i sängen, satte på en film men såg 5 min på den innan båda somnade. Värt.

Hemma nu i alla fall, hinner inte lägga ut bilder men det gör jag inatt! Nu ska jag till jobbet.

Money must be funny


Stockholm i våras.

Livet är hårt!
Ligger ute på altanen i solen och bara njuter, kunde inte haft det bättre just nu. Skulle egentligen varit i Göteborg med mina "pojkvänner" just nu, gått på Liseberg, vunnit på alla lotterier, ätit på fina restauranger och bott på Gothia Tower. Förlåt, blivit bjuden på Gothia Tower.. Gillar att ha killkompisar med pengar haha! Men allt krånglade till sig och istället åker Mikaela och jag till Stockholm. Blir nog minst lika bra det!

Lindex

Åh jag drar till jobbet, som vanligt en dag som denna och alla andra dagar. Puss

Vad fan hände?


Turkbrynen på bilden, det var i förmiddags under några minuters tid medan färgen färgade. Som tur var haha! Onoppade och ofärgade, ja det var igår det och historia idag.. Nu är de snygga och sommarfräscha. Redo för Göteborg imorgon!

.






En riktigt rolig kväll hos Figge igår, massa folk och här ovan ser ni ett urval av dem.. Nu måste jag springa ut i bilen, jobbet väntar! Puss

Sun sun sun, here I come

Åkte kvart i 8 från Figge och de andra i morse för att ta mig till jobbet, skulle svänga förbi hemma och hämta upp mamma också.. Var ändå en halvtimme för tidig till jobbet så passade på att sitta och njuta i solen på lastkajen ett tag. Fick i alla fall hinna smaka lite på solen, inga fel där inte.



Nu är jag hemma, ska strax ta mig ut till Krokek igen! Men nu är det ingen lugn kväll som igår för ikväll har Figge slagit till med en fest. Blir kul. Hoppas alla s kväll blir bra!

Myskväll hos Figge


Bra kväll som ni ser, nattbad i havet och sjögräs i håret. Sov kvar, precis som alla andra, vaknade 7 efter några få timmars sömn och åkte till jobbet klockan 8.... Bra jobbat Rebecca! Kvällen gjorde det värt i alla fall.

Ett litet sommartips!




En snygg och praktisk tygpåse att ha matlådan i, badkläderna till stranden, när man reser eller är på stan. Den passar till allt och visst är designerna snygga? Detta var mitt UF-företag som jag drev under hela årskurs 3 men jag har en hel del påsar kvar..

Vill du beställa en så kostar den 100 kr eller två för 160 kr, frakten bjuder jag på!
Mejla [email protected] men namn, adress och vilken design du vill ha så skickar jag över betalningsuppgifter.

Live your life


Efter en härlig morgon-löprunda så sticker jag iväg till Lindex för en heldags jobb, det är 9.45 - 20.10 som gäller. Haha och vet ni, för en timme sen höll jag på att kliva ut genom dörren och åka till jobbet innan mamma stoppade mig!!

Ikväll kommer jag vara helt slut men då är festivalen Munken in the park så blir inte mycket sova av här inte. Ska springa runt lite i stan, lyssna på en massa artister / band, ha kul, och umgås med vänner samt annat folk.. tills jag inser att jag måste sova innan morgondagens jobbtimmar med start klockan 9, haha.

Förstasidan på blogg.se


Vilken glad överraskning det blev när jag loggade in på bloggen, mängder av kommentarer och nya läsare hade hittat till bloggen. Tack, hoppas ni hittar hit igen!

Min fina pojke




Världens bästa kille, utan att ens överdriva. För övrigt så är han till salu, jag har dumt nog blivit för gammal för att tävla honom. D-ponny, f.2002, utbildad MSV dressyr & LA hopp, gått ELIT-serien i dressyr, snällast i världen, kelgris. Han vill ut och stå på prispallarna, det är det han är bra på. Min fina pojke

Give me everything


Give me everything, en sjukt bra låt, har hittat en cover på den som blivit min favorit. Sök på "give me everything tmo" på youtube så är det klippet längst upp. Killen är verkligen grym.

Bicycle Bicycle, you are my bicycle


Blev lite mys på Himmelstalundsfältet igår. Egentligen hade vi tänkt att åka och palla jordgubbar ute på fälten men vi köpte dem istället, vi förstörde spänningen totalt men bytte den mot en lite mysigare känsla. Låg och snackade om allt och inget ett bra tag innan vi fortsatte runt i stan på våra cyklar. Hamnade tillslut hemma hos Figge där även Robin höll till, vi lagade tacos åt pojkarna och som tack fick vi smaka. Blev en riktigt trevlig "parmiddag", jag och Mikaela, Figge och Robin.

- Sa jag att jag älskar sommaren?

Live från msn


A horse with no name



pics from imfancy

Waiting on the world to change







Redigering/modell: Rebecca Tjäder (jag)
Foto: Syrran

I believe I can fly, I believe I can touch the sky


Dagarna består av jobb, jag tjänar pengar och emellanåt lever jag livet. Jag har det bra, mår bra och dagens väder var bra, åska och hellregn, ja nu mår även växterna bra haha. Faktiskt riktigt mysigt att stå inne i butiken med regnet smattrandes mot taget och åskan mullrandes rund husknuten. Hann i alla fall en löprunda i solsken i morse och när jag slutat var solen där igen. Tur. Jag har det som sagt bra jag