Telefonförhör


Idag ringde farbror Polisen till mig angående en misshandel jag blev vittne till för 1 ½ vecka sedan. Det var när vi var på väg hem från krogen så kommer en kille helt plötsligt fram och misshandlar min killkompis. En helt sjuk händelse som slutade på akuten för honom. Polisen och jag hade ett förhör via telefon och troligtvis så kommer jag och de andra som var med att få vittna under en rättegång. Jag känner killern som misshandlade genom gemensamma vänner så jag vet precis vem det är.. Trodde sånt här endast hände bråkstakar men tydligen råkar helt osyldiga ut också. Hemskt

Svar på fråga:
Nej det stod inte i tidningen.. Det var en annan misshandel

Nya objektivet

Fick hem nya objektivet redan idag och jag var ju bara tvungen att testa det. Gjorde det genom att göra en fotouppgift från skolan på samma gång och kan säga att jag hitills är väldigt nöjd!



Varför?


Jag sitter här och är hur stressad som hellst, vet inte ens varför och allt bara snurrar. Har ont i magen och huvudet. Det känns som om hjärtat slår med sin dubbla styrka vilket inte är en skön känsla. Jag känner mig helt seg och off, jag skakar.. Har en massa saker att fixa men sitter bara med en tom blick. Jag behöver vila men det kommer jag inte hinna på vääääldigt länge. Suck

Nu ska jag strax ta mig in till skolan, ska avveckla uf-företaget och göra en påplatsskrivning på engelska vid 13.45, en bokanalys. Wish me luck vänner

Sigma AF 18-200/3,5-6,3 DC OS


Känns skönt att snart ha detta objektiv sittandes på kameran, känns skönt att inte behöva va lika begränsad som förut när jag haft ett där man måste fota väldigt nära och ett där man måste backa hur långt som helst från objektet man ska fota. Nu har jag snart ett perfekt objektiv i min ägo, bara 2 800 kr fattigare.

Kunskapsgymnasiets bal 2011










Den var underbar, som en bal på slottet fast i en stor herrgård.
Så otroligt mysig med mycket mingel, fotografering, trerätters och slutligen en stor fest i ladan med vals, nya hits och gamla favoriter framförda av ett inhyrt band. Jag var en av dem som höll i detta arrangemang så det var en del att stå i under kvällen men jag är riktigt nöjd och har fått så mycket beröm efteråt. En väldigt lyckad kväll med andra ord!

-Min kväll började hemma hos Hanna med ett gäng fina kamrater för att sedan, på olika sätt, ta oss från Norrköping till Söderköping där balen hölls. Jag och min kavaljer åkte en fin svart cab. Kan berätta att det kändes väldigt häftigt at glida in bland alla åskådare och vara medelpunkten av allt. Det här är verkligen ett minne för livet.

Big Brother


Ser på bb vilket blivit min favoritsyssla om kvällarna igen, hade ett uppehåll ett tag men nu är jag fast igen. Skulle aldrig klara av att filmas dygnet runt vilket jag märkte idag. Hade blivit helt knäpp i huvet. Tur att jag inte är med men aldrig skulle jag få för mig att söka heller..

Ligger i soffan, har så sjukt ont i halsen och strupen. Är helt svullen och tjock i rösten, låter som en man och inte kan jag svälja heller. Hur ska jag kunna sjunga på stan på fredag? Gör det inte om jag inte är helt okej, ska jag göra det så ska det vara fullt ut!

Imorgon ska jag va på skolan klockan 8 för att planera inför balen på lördag, klockan 10 ska jag fixa naglarna och vid 12 börjar jag jobba. Slutar klockan 20 sen och efter det ska jag träffa Emelie och Linnéa. Lär ju vara helt slut efter det så när jag kommer hem däckar jag nog i sängen direkt. Men det är bara vad jag antar.

(Update: Tror nästan jag dör så svullen halsen är.. Sjuk känsla)

Stiger in i en ny värld


Har varit på stan hela dagen och lekt kändis med ett tv-team springandes runt mig. Eller mig och mig, malin, jennie och maria var med också, mina fina flickor! Snart springer vi runt i Stockholm på kändisfester.. Resten är hemligstämplat..

Test av balens håruppsättning




Var hemma hos söta Emma för att testa en håruppsättning till balen och resultatet blev så här. Inte alls vad jag tänkt från början men testade tre olika uppsättningar och kom fram till denna, tror det kommer bli jätte bra till min balklänning (som ni inte får se än)..

Nu måste jag bara se till att fusksola imorgon, på torsdag och på lördag förmiddag innan balen. Måste vara brun och snygg!

Delivery from Shanghai

Ligger utelåst i en fåtölj på altanen, synd att det blåser för annars hade jag kunnat ligga och ha det skönt ute i solen istället. Men men jag överlever. Skulle egentligen varit kvar i stan till ivkäll men så ringer DHL och berättar att de ska leverera ett paket till mig, min balklänning. Mamma var som tur hemma och kunde ta emot den.. Men när jag kom hem hade hon åkt och nu sitter jag här, utan nyckel och kommer inte in.

Mamma skulle komma hem igen snart, men hon verkar inte ha lika brottom som jag. Snart blir jag galen.

JACKPOTT



Vilken helg, den bästa på länge faktiskt.
En utgång i fredags som egentligen skulle varit en hemmakväll med familjen, igår skulle vi förfestat hos Josefine men istället blev vi utbjudna till en förfest i krokek i ett sjukt fint hus med utsikt över havet, det slutade med att vi stannade och festade där hela kvällen. Ingen utgång alltså men jäklar vad kul vi hade med bra och trevliga människor. Jackpott!!

I natt aggerade jag även datingförmedlare till min syster då jag skickade hennes nummer till en av mina bästa killkompisar. Imorgon ska de gå på bio haha. Jag har länge pratat med honom om att jag ska fixa ihop dem för att han är en så bra kille, nu är det gjort. Lite halvt i alla fall. Fortsättning följer...

Impuls


Jag älskar impulsivitet och att göra helt oplanerade saker, oftast blir det roligast då. Som igår kväll, jag skriver med Mikaela på facebookchaffen och hon klagar över att "alla ska festa idag". Det slutar med att jag 30 min senare sitter, helt ofixad, på väg in till stan för att gå ut. Mötte upp Josefine på resecentrum och åkte hem till Mikaela där jag som tur var hann fixa mig.

Blev en riktigt händelsefull kväll, både positivt och negativt. Men vilka flickor jag har!

Nu sitter jag hemma på toalocket i badrummet med hårfärg i håret, det är utväxten som ska bort vilket verkligen är på tiden. Har lite panik eftersom det ser mörkare ut hahaha, men det brukar vara så av någon anledning tills man sköljer ur det. Spännande att se resultatet, dock har jag aldrig misslyckats med mina experiment. Borde jobba svart som frisör.

Ikväll blir det utgång igen! Härlig helg det här. Puss

.


Kommer nästa vecka!



Ångest and some stuff

Börjar närma mig studenten lite för snabbt och har världens ångest, vill inte sluta skolan än. Eller jo det vill jag. Eller jag vet inte, som sagt.. Ångest.

Det ska i alla fall bli skönt med sommar, även om jag inte längre kan kalla det lov. Hur hemskt är det inte? Ska skaffa mig ett riktigt fett företag och tjäna så mycket att jag kan vara ledig typ jämt och låta anställda jobba åt mig. Låter enligt mig som en bra plan men har ännu inte kommit på en bra plan B, jag återkommer med den. Plan Ö ska i alla fall vara att bli lärare. Men den ska jag aldrig komma till, så lugna, era barn kommer i framtiden fortfarande lära sig saker i skolan.

Det här inlägget är tillägnat en mycket speciell person, nämligen N. Hon älskar min blogg så mycket att hon inte står ut när jag uppdaterar dåligt. Det gillar jag.

Har ännu inte kommit fram till vem som ska tillägnas nästa inlägg...

Now I'm just waitin'


H&M - Klänning 399 kr, Väska 99 kr, Rabatt 50 + 50 kr (rabatt.se)

Den kommer bli min


/ jagheterintesune

Den är rosa. En bättre förklaring till varför jag gillar den finns inte, den skulle helt enkelt vara perfekt att varva med min svarta favorit från samma ställe under studentveckan. Ja faktiskt. Kostar 200 kronor och finns på Gina Tricot.