Redo för träning!


.


Skinny Dipping..


Lovisas och min kvällsutflykt, the skinny dip!

Kelly & Anton


Lazy days!


Chuck E. Cheese

What a place, helt galet! Först några slicar typisk amerikansk pizza och sen spel, automater, basket, fotboll och andra konstiga påhitt. I varje spel vinner du tickets som du sedan får byta in mot leksaker m.m. Bra affärsidé dock, folk va ju som galna och barnen älskar det!

SOL

Några lediga timmar spenderades idag i en solstol vid poolen. Åh vad det är härligt här, jag älskar värmen och trivs som fisken i vattnet. Naturen, människorna, allt!

The museum of art


Började dagen med en brunch på en riktigt fin restaurang, Iris, som låg mitt i The museum of art.
Passade även på att kolla på konst, allt ifrån nygjord till över 2000 år gammal. Att det ändå kan vara så välbevarat...

Rock Climbing

Klättring idag och träningsvärk imorgon? Shit det är verkligen jobbigare än vad man tror haha, speciellt när det är super duper varm och fuktigt. Kul dock!

jetlag

Fortfarande helt jetlagad.. Blev OS igår i alla fall, ett oväder gjorde at vi inte kunde åka iväg när vi skulle och när det väl var lugnt så var klockan jätte mycket och jag helt slut. Så jag valde att stanna hemma och det är jag glad över idag, vi skulle ändå bara se OS hos Lovisas kompisar också. Kollade ändå inte klart hela cermonin då jag höll på att somna i soffan men den är inspelad så ska passa på att se den så fort jag får tid. Sen måste jag kolla upp när dressyren är, den MÅSTE jag se!

Get tanned

2 timmar vid poolen och en lite brunare kropp, nice! Kelly och Antons kompisar är här idag igen så det är full rulle i huset, men just nu har de skattjakt i trädgården. Ikväll ska jag antingen med Lovisa (barnens aupair) till hennes kompisar eller se OS-invigningen med familjen.

sun chips



Kelly och Anton hade besök av två kompisar idag så det har varit full rulle: poolhäng, lek och stoj. Jag är redan brun och jag trivs i denna värme, varför bor jag ens i Sverige? Jag har varit trött ett bra tag nu men jetlagen får jag allt tampas med några dagar till, huvudet tror ju fortfarande att klockan är 04.30 som i svensk tid. Godnatt

Flyg!

Vi är framme i USA, Kelly, Anton och jag! Ungarna hjälpte flygvärdinnorna att servera hela vägen från Sverige till New York och fick godis som tack, när vi skulle gå av hade de blivit såna bästisar att vi fick gå fram och kolla vart kaptenen satt. Snacka om överlyckliga barn! Sen var det bråttom och vi höll på att missa nästa plan mot Raleigh, vi sprang till tåget som skulle ta oss mellan terminalerna på flygplatsen, lyckades prata oss till vipkön, sprang igenom säkerhetsgrejerna och kom fram 5 min innan flyget skulle gå, då hade vi inte blivit påsläppta men nu var flyget sent! Tur för oss!
Vi är framme, trötta och ska sova, imorgon blir det lek, sol och bad i poolen.. Solong

jonathan johansson

Spenderade kvällen i Knäppingen tillsammans med Jonathan Johansson, Malin, Jennie och Madelen, men innan det mys och Thaimat med familjen. Imorgon åker jag till mina släktingar i USA och klockan är ställd på 04.30. På flygplatsen möter jag upp mina små sysslingar Kelly och Anton som jag ska flyga över med, föräldrarna och deras au pair Lovisa väntar på oss när vi kommer fram.
Fick i alla fall en underbar sistakväll här, en fin och varm sådan.

<3

En fika med världens bästa får en alltid på topphumör. Och så en stadstrip och det vanliga snacket, skvallrandet osv. En eftermiddag/kväll tiiibringad på bästa möjliga sätt, en perfekt måndag.

Vickan 20 ÅR

Grym fest hos Vickan igår, hela 20 år har hon nu blivit. Snart är det min tur, bara 2½ månad typ. Tack, och grattis!

felfelfelfelfelfelfel fel?

Okej, nu måste detta få ett slut. Det är ofta som jag mår dåligt, som om jag ska bli sjuk fast det aldrig bryter ut. Jag känner mig orkeslös, blir snurrig och får en olustig känsla i kroppen och efter jag tränat blir jag även illamående ibland. För jag tränar ju kanske dumt nog trots att jag mår skit och är såhär trött i kroppen/huvudet. Skulle på ett väldigt förenklat sätt kunna beskriva det som känslan man har när man inte ätit på väldigt länge, fast utan den hungriga känslan. Detta händer ofta och speciellt nu senaste tiden. Något är uppenbarligen fel, jag mår verkligen inte bra och ja, något måste göras för detta tillstånd har jag tröttnat på. Jag börjar faktiskt, helt ärligt bli lite orolig då jag läst på internet om dessa symptomer; diabetes, borrelia, stress och hjärntumör är det jag får fram. KUL. Imorgon blir det nog en sväng förbi vårdcentralen!

Promenad x2

Mycket prommenerande idag så imorgon lär inte mina höfter tycka om mig.. Först en morgonpromenad innan jag började jobbet kl 10, 50 min längs vättern, kvällspromenaden blev med Fredrika, 1.2 mil! Jönköping är verkligen vackert, njuter av nyfunna vägar och ett grymt väder med blå himmel, ja vi klarade oss faktiskt undan rusket.

pw

1 ½ timme slutade vi på, grymt! En ny runda med helt underbara vägar, det är alltså inte sista gången vi går där.

FINA MIDSOMMAR!


Dagen innan midsommar!

Har ju missat att lägga upp bilder från midsommar, har helt enkelt inte tagit tag i att lägga över dem från kameran. Nu la Hanna upp ett gäng på facebook så här kommer några av dem. Allt för att göra er lite avundsjuka på hur underbart vi hade det i GÖTLABORG!

uppladdning

Klart det ska laddas upp innan en powerwalk, vi satsar på en långis!

4

Räknar ner minuterna, vilken skitdag. Mår bajs och känner mig helt vimmelkantig, huvudet har snurrat till flera gånger och jag har kännt mig svimmfärdig trots att jag sitter ner.. Dagen har trots det gått snabbt och jag slutar om 4 minuter! Fick förut en kund som hoppades att Elgiganten skulle försvinna från Sverige: "Jag hoppas ni försvinner från Sverige", tydligen var han inte nöjd med mitt svar där vi inte på något sätt kunde hjälpa honom via telefon.. Underhållande. Ska nu direkt efter jobbet till Stadium och köpa en stegräknare till min och Mathildas stegräknartävling så nu måste jag gå överallt och ingenstans. Middag med Fredriga väntar efter det och sedan ska vi ut och gå, lååångt! Jag hoppas att min sega kropp klarar det men jag tror nog jag mår bättre av att röra på mig. Lär märkas.

Fest hos Elina

Fest hos Elina + utgång på Sliver, slutade med käk efteråt. Standard

white


Husmor?

Har varit i ett rikigt husmors-/pysselmode denna vecka. Jag har ritat, byggt mig en ny portfolio, gjort egen citron/fläderblomssaft, mitt hemmagjorda vin har blivit färdigt, utväxten ska färgas (ikväll) och även rummet har fått sig ett upplyft, städningsmässigt. Funderar på vad jag ska fixa härnäst, kanske dra med någon och plocka jordgubbar i Huskvarna på söndag för att göra mer saft eller ska jag kanske våga mig på jordgubbsvin? Jag måste helt klart ut och plocka svamp i alla fall, gula kantareller. Och jag ska göra rabarbersaft så fort jag kommer hem till Norrköping, vi har landet fullt! Oj oj oj, ja men jag skulle passa som hemmafru haha.

Heja my!

Helförälskad i denna outfit. My Blomqvist inspirerar.

LIVE LIFE


Project X

image description
Fin kväll igår trots sämsta vädret, köpte dunkar för mitt exklusiva hembrygda vin som nu är klart, kollade på film och träffade A. En heldag på elgiganten är strax avklarad och efter blir det att träffa Alex och Morad m.fl. De ska ut men icke jag! Tidigt jobb imorgon och en trött tjej.

roadtrip

source
Ett av mina måsten här i livet är en roadtrip längs usa's västkust. Ett tjejgäng eller med en kärlek, whatever, det ska göras på ett eller annat sätt. Gärna med en cab, ett par solbrillor och ett solblekt hår som fladdrar i vinden. Sugna?

MUSE


Skönt häng på jobbet

Ibland kan jag klaga för mig själv att butiken står tom, att jag vikt allt 100 gånger, kan alla facebookstatusar utantill och har blivit en jävel på världens alla nyheter! MEN, idag klagar jag inte, nej för idag åkte datorn med och jag står och filar på en portfolio, läser mina favoritbloggar osv. Jag gör det jag inte kan på jobbdatorn, leker med adobeprogrammen framförallt. Detta borde jag göra oftare! Sålt bra har jag gjort idag också, tummen upp kompisar!

STHLM noir.

 

Jobboutfit: Linnet är från T-shirt store (såklart) och halsbandet från Forever 21.


bonita

 

Har varit hundvakt åt denna lilla pälsboll hela helgen. Man smälter ju! Att hon väckt mig tidigt båda morgonarna gör inte så mycket, kunde bara inte ignorera...


vilja ha...


onsdagsmys

Härliga hälsoparken, härliga människor och Thereses födelsedag. Så spenderades onsdagskvällen och tänk att det alltid blir sånna otroligt perfekta stunder på detta ställe, vad en park och ett bra väder kan göra! Mötte sedan upp A som följde mig en bit hem, en av de bästa promenaderna/stunderna på länge. Lycklig

Hej igen?

Har fått skäll för att jag inte bloggar av alldeles för många! Så jag tänkte att det kanske är bäst att sätta igång nu igen.. Har egentligen så mycket jag missat att lägga upp men det får glida förbi den här gången, det mesta i alla fall.
Och inte för att mitt liv är särskilt spännande just nu, jobbar hela dagarna, nu varje dag i två veckor men sen blir det usa så jag ska inte klaga. Åååh vad underbart det ska bli! Kommer vara neger lagom till insparken, batterierna kommer vara laddade och jag kommer vara galet redo för två veckors festande och lekande. Utan tvekan.

LEJON

Efter några timmars solande på morgonkvisten så tittade molnen fram, ovälkomna, men det gav mig i alla fall lite kreativ tid. Här har ni ett lejon!