Mys och lite avundsjuka



Jobbade hela dagen idag 9.30 till 17.30. Efter det åkte jag till Ingelsta och mötte upp Malin, Vanessa, Jennie, Vickan och Lina för att handla inför morgondagen. Förrätt, varmrätt och efterrätt. Tror vi fick med allt haha. Efter det så åkte vi hem till Malin för att spendera lite tid tillsammans och avundas tjejerna på Victoria Secret Fashion Show. Jag rös, hade ståpäls på hela kroppen. Herregud va snygga de är!

Dag 7 - Min bästa vän


Jag kan inte välja vem som är min allra bästa vän, jag har så många men alla är bästa vänner på olika sätt. De jag kan prata med om allt, de jag har sjukt kul med, de jag vill göra allt med, de som alltid finns där, de jag kan ha tråkigt med men ändå ha kul, de som löser problem, de som vill göra saker med mig. Alla har dessa egenskaper men olika mycket av dem, precis som en bil har olika egenskaper och olika mycket av snabbhet och accelering m.m.

Evelina - Henne kan jag prata med om ALLT, hon finns alltid vid min sida och av någon anledning så tänker vi precis likadant. Vi har alltid kul tillsammans och det spelar ingen roll vad vi gör, vi kan sitta och glo in i en vägg tillsammans men ändå kan det vara den bästa stunden på länge. Soulmate.

Amanda - Min ängel från Linköping. Vi gick tillsammans på grundskolan då hon pendlade varje dag till Norrköping. Vi fann varandra direkt, blev bästa vänner och har hållt ihop sedan dess. Vi träffas inte ofta men när vi väl träffas så har vi alltid massor att prata om och vi vet precis vart vi har varandra, vi har kul och jag kan verkligen vara mig själv. Vi är menade för varandra, bästa vänner föralltid.

Gänget - Malin, Vickan, Jennie, Thina, Carro, Malin, Johline, ni betyder alla otroligt mycket för mig. Alla på olika sätt men jag har alltid, ALLTID kul med er, hela gänget eller var och en. Ni är mina problemlösare, krogkompanjoner och bästa vänner. Mitt tjejgäng. År 2011 kommer bli ett grymt år med er, resor, utgångar, myskvällar, slappdagar, fikor på stan, ja allt som vi kan uppleva tillsammans.

Jag älskar er!


Juldagsoutfiten


Dag 6 – Min dag



Idag är det julafton, tro det eller ej. Tiden har gått så otroligt fort, jag fattar inte!? I alla fall så blev jag väckt i morse vid halv 10, det var jobbigt att gå upp men tanken på vilken dag det var fick mig att orka upp. Fick lite morgonklappar och åt en god julsmörgås, gott! Fixade sedan iordning det sista med julklapparna, städade det sista i rummet och for iväg till stallet.

I stallet tog vi in alla hästarna från hagen eftersom vi hade intaget, mockade och gjorde mat till Faxen.. Vi fixade allt snabbt för att sedan åka hem och göra iordning oss. Klockan 3 kom mormor och morfar, då började även kalle anka och som tradition bänkade vi oss framför tvn. Våra kusiner och morbröder med respektive firade inte med oss i år utan med deras sida av släkten så det blev lugnt. Det blir en lilljul på måndag med dem.

Nu ikväll har jag legat framför tvn, slappat och käkat julgodis. Vilket svullo. Känns skönt att veta att det inte bara är jag som äter MYCKET på julafton haha.

Ja det var väl min dag lite kortfattat. God jul på er!

Jul-Cupcakes

Som jag berättade i det första inlägget, om mig, i 30-dagar grejen så är jag sjukt pysslig och gillar att vara kreativ. Här har ni i alla fall ett bevis på det, mina jul-cupcakes..




Recept:
3 ägg
1 tsk vaniljsocker
2,5 dl strösocker
3 tsk pepparkakskrydda
50 g smör
3 msk kakao
3 dl vetemjöl
1 nypa salt
3 tsk bakpulver
100 g mörk choklad 70 %
Glasyr:
200 g Phiadelphiaost
200 g Vit choklad

I mina drömmar i alla fall

Jag har hittat min drömman, ni anar inte! Såg honom på TV4 och blicken fastnade, munnen gled upp som för katten i ComHem-reklamen och jag kände hur det vattnades i munnen. Shit. Dessa blåa ögon, den perfekta hårfärgen, det vackraste leendet. Perfekt.

Honom ska jag ha.

En kommentar räckte och påsen kan bli min


Dag 5 - Vad är kärlek

Det finns så många olika sorters kärlek, det finns överallt och i allt. Bara ordet ger en mäktig känsla, KÄRLEK. Så vackert och så fint, så mäktigt så skört. Det är det mest meningsfulla ordet i världen.

Kärlek är svårt, det kan göra så otroligt ont och bara den som verkligen har känt på hjärtesorg vet hur det känns. Samtidigt kan det vara den mest underbara i världen, när det känns som man har världens alla fjärilar i magen och man tror magen ska vända sig ut och in. När man har ett hjärta så fullt av pumpande kärlek så man tror det ska rinna över och när man känner sig som den lyckligaste personen i världen. Jag har känt båda. Jag har blivit så sårad jag aldrig trodde jag skulle bli, jag har gråtit och jag har kännt hur en del av mig försvunnit. Men jag har också varit så kär så jag trippat på tå och flygit runt med änglavingar.

Kärlek är något som delas mellan två personer, en känsla som är unik och vacker och endast kan kännas mellan två individer. När två delar allt i hela världen, när inget annat spelar någon roll och när hela världen kan rasa samman men man fortfarande står upp på grund av honom. Då allt sker och görs men tankarna kring honom och man bubblar och ler hela dagarna.

Kärlek är så otroligt mycket, det går inte beskriva. Jag skulle kunna sitta här i timmar och beskriva alla sorters kärlek, tangenterna skulle bli utslitna och jag skulle ha kramp i fingrarna. Jag skulle kunna beskriva alla känslor, frågor och tankar men ni skulle bli uttråkade.

Det här är kärlek för mig. Sammanfattat.

Dag 4 - Det här åt jag idag


Frukost:
Mjölk och flingor
Middag: Två clementiner + en lussekatt
Mellis: En kiwi och en passionsfrukt
Kvällsmat: Lasange


Systermania




Victoria:
Klänning - Kappahl, Hatt - USA, Leggjeans - H&M
Jag: Jeansväst - Secondhand, "Bandana" - Vet ej, Tunika - H&M, Cykelbyxor - Cubus, Skor - Nelly
Lovisa: Hatt - USA, Tunika - Monki, Overknees - Cubus, Skor - Pieces

Dag 3 - Mina föräldrar


Jag har världens bästa föräldrar, det vågar jag faktiskt påstå. Vilken tur jag har, min älskade mamma och pappa! De ställer upp för mig i vått och torrt, de finns alltid vid min sida och stöttar mig genom allt. Genom glädje och sorg, genom lycka och hat. Jag känner mig verkligen trygg i deras närhet och jag kan prata med dem om allt. Jag är nästan lite bortskämd.

Mina föräldrar bor ihop, vi bor i en stor villa och har en hund, vi har till och med en volvo. Typiskt svennar. Haha. Jag får inte allt jag suktar efter men jag får mycket, kläder, prylar, resor med mera. Och så har jag ju min häst som kostar skjortan. Jag har det bra, jag har det bra som har just mina föräldrar. Jag kan skratta mig lycklig.

Tack för allt, tack för att ni är ni.

Jag älskar er <3

 

 

 

 



Dag 2 - Min första kärlek

Min första kille blev jag tillsammans med när jag var 5 år gammal. Vi gick i samma femårsgrupp och lekte mycket med varandra, vi var jämt och hade riktigt kul ihop. Att man var ihop då var väl mer att man var som bra kompisar och gillade att leka tillsammans. Det gjorde vi, vi var bästisar.

Jag minns framför allt alla hjärtans dag, vi var då 6 år gamla och gick inte längre i femårsgruppen tillsammans. Din syrra gav sin kille marsmallows-hjärtan och du ville göra likadant. Jag och Lovisa var ute och lekte när du kom och du fick skjuts av din mamma. Du kom fram till mig och gav mig ett paket fyllt med rosa och vita hjärtan, när du gjort det sprang du genast in i bilen lite rödaktig om kinderna. Jag förstod inte riktigt varför jag fick dessa hjärtan men de var goda så jag var glad.

Vi gled ifrån varandra med åren men när vi var 11 träffades vi på ett skoldisko. Du sa att vi aldrig gjort slut och därför var tillsammans precis som förut. Vi höll ihop den kvällen men det blev inget mer.

Idag hälsar vi på varandra men inget mer, vi känner inte varandra idag. Vi har inte ens varandra på msn. Vi delar många roliga minnen tillsammans och vi båda var varandras första kärlek. Det kommer vi alltid ha gemensamt. Även om kärlek inte betydde samma sak då som nu så var det ändå den första sortens kärlekskänsla. Min första kärlek var Erik.


Skämmer bort hyn

Med en ansiktsmask med ingredienser från döda havet ger jag min hy nytt liv. Hoppas jag i alla fall. Haha. Vi får se helt enkelt, skönt och avslappnande är det i alla fall. Tycker jag ser ut som en slags zombie, fräscht!


Feels like home





Dag 1 - Om mig

Att berätta om sig själv är inte det lättaste, ibland kan jag själv fundera på vem jag är och vad jag vill med mitt liv. Hur uppfattas jag av andra, är jag den jag vill vara eller skulle jag hellre vara någon annan? Jag heter Rebecca och är den jag är, påverkas inte utan andra utan vågar vara som jag vill, säga vad jag vill, och se ut hur jag vill. Jag gillar mig själv, inte så att jag ser mig som bättre än andra utan att jag trivs med att vara jag även om jag ibland kan önska att jag bodde och levde på en helt annan plats. Som Stockholm, min drömstad och framtida hemstad.

Tidsoptimist, det är väl så både vänner och familj skulle beskriva mig. Jag tror alltid att jag hinner mer än jag gör och att jag har hur mycket tid som hellst. Därför springer jag alltid till bussen, alltid. Sminka mig gör jag också i absolut sista sekund varje morgon och liftar jag med pappa till skolan så sminkar jag mig i bilen, i den lilla lilla spegeln..

Perfektion är också ett ord som skulle beskriva mig väldigt bra. Jag är väldigt noggrann med saker och ting, det gäller allt förutom att städa rummet, det är jag sämst på. På kvällarna kastar jag min outfit på golvet och så fortsätter det tills jag inser att jag måste städa eller om det kommer någon på besök. Jag är duktig på att göra kreativa saker, som att rita, klippa och klistra. Sånt gillar jag. Jag gillar att göra saker själv, skapa och få se det klara resultatet. Det gäller även arbeten i skolan, jag pysslar alltid till dem på något sätt för då blir det roligare att lämna in dem.

Hästar är något jag hållit på med sedan jag var 5 år och egna hästar har jag haft sen jag var 8 eller 9 år. Från början var jag en tuff hoppryttare som alltid red de galna och busiga hästarna. Jag var helt orädd och hade bra balans. Nu rider jag dressyr och det älskar jag. Den där känslan av att ha full kontroll på ett så stort djur är häftigt, att varje liten rörelse kan bli till en hel dans. Det betyder inte att jag blivit en mesig dressyrtant som inte vågar. Jag är fortfarande tuff och helt orädd. Jag är en galen hästtjej, det kommer jag alltid vara på något sätt.

Jag älskar att fotografera och det började faktiskt i stallet och på stallet.se där jag tillbringade många timmar som liten. Nu är det inte hästar jag fotograferar, jag fotar allt. Kameran åker med överallt och jag kan erkänna att jag nästan är beroende. Jag gillar att föreviga minnen. Ett foto kan säga så mycket mer än ett par ord.

Sist men inte minst kommer väl musiken, jag lyssnar alltid på musik: när jag pluggar, städar, tränar och så vidare. Men det är väl inget speciellt egentligen. Dock är det inte bara lyssnandet som speglar mig, jag sjunger även själv och jag älskar det. Känslan av att sätta varenda tog eller vara helt kass och träna tills man kan. Jag tar sånglektioner och sjunger i kör. Drömmen är att bli lika bra som Beyonce men så bra kommer jag aldrig någonsin att bli, tyvärr.

Det finns så mycket jag skulle kunna berätta om mig själv. Som när jag var liten och rymde hemmifrån genom att sätta mig på sidan av huset och vara borta i 10 minuter, eller när jag täljde med en matkniv fast jag inte fick och blev tvungen att sy två stygn. Kanske när jag cyklade, ramlade och slog upp hela ansiktet vilket medfört flera ärr som är kvar än idag, dock diskreta som tur är.

Men för att inte trötta ut er så slutar jag nog här. Punkt.

Pimpade lussekatter.



För att göra bakningen lite roligare så tog jag fram strösslet.. Och visst blev det fint? Inte de där vanliga och tråkiga lussekatterna som återkommer varje år.. Och det enda som behövdes var lite fantasi och nyskapande.

30 dagar

Tänkte att jag kan haka på detta, precis som många andra bloggare just nu! Det blir kul, ett inlägg per dag, ett nytt tema. Det gör även att ni får lära känna mig lite bättre, spännande va?


Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick


Bloggen kommer förändras

Jag har insett det nu när jag kollar igenom alla bloggar jag läser. Jag har för få egobilder, för få outfitbilder, ja för få "privata" bilder.. Jag läser endast de bloggar som har dessa bilder. Bloggen blir då personligare och roligare att läsa. Min blogg kräver alltså förändring. Den är för stel nu, eller hur!? Bara en massa bilder på annat. Och festande kanske haha. Bättring kommer!

Johnny Depp and Kate Moss



Första dagen på jobbet

Japp, idag arbetade jag mitt första pass i skiduthyrningen vid Yxbacken. Passet bestod mest av att leka och spela "teater" för att vi skulle lära oss att ta emot kunder.. Vi hade kul och lärde oss snabbt vart alla saker fanns och hur allt gick till. Även hur man ställer in allt med mera. Det var lite folk som hyrde "på riktigt" men vi fick i alla fall ta ett par kunder själva. Vi fick även lära oss att valla, syrran och jag, och det var inte lätt kan jag säga hahaha. Vi lär oss! Jag tror det här kommer bli en riktigt rolig vinter.

Vård av håret


Har precis duschat.. Tvättade ur hårinpackningen som jag haft i håret i 3 timmar, sjukt länge. Aldrig testat det tidigare men mina toppar var så risiga så jag ville i alla fall ge det en chans och det verkar faktiskt ha hjälpt. Mina toppar är/var inte så jätte slitna, mest torra, men det här blev som en återupplivning haha. Håret känns mycket fräshare. Tror dock inte att jag kan hålla saxen borta länge till i alla fall. Kanske.

Sjuklunch


Vindrunor - Passionsfrukt - Honungs Pomelon - Granatäpple

Love my bag UF




Love my bag UF - ja det är alltså namnet på mitt Uf-företag som jag tillsammans med två andra tjejer driver under vårat sista år på gymnasiet..

Det som gör dessa påsar speciella är inte bara designen, innuti påsen finns en extraficka för mobil och andra värde saker för att de ska slippa ligga bland alla andra saker i botten. Risken att de går sönder eller att man "tappar bort" dem i påsen minskar då dramatiskt! Smart va!?

Hör av er till mig om ni vill köpa en tygpåse för en kostnad av 100kr, du hämtar då påsen på Kunskapsgymnasiet i Norrköping. De kan även skickas per post men då till en kostnad av 120kr.

En perfekt julklapp helt enkelt: till en kompis, familjemedlem eller till dig själv.

Leather key cover... acne



Dresses


Picture: Collan

Hemklickat från Nelly


Pictures: Nelly.com

Skafferiet


Igår blev det en Luciafika med tio av mina underbara flickvänner. Jag åt eller drack dock inget för jag hade jätte ont i magen, kände mig helt uppblåst och hade inte alls någon aptit. Däremot hade jag det jätte mysigt och trevligt, finns verkligen inga bättre än ni. Eve, jag och Maria var kvar en timme och pratede verkligen i mun på varandra. Vi hade så mycket att prata om!

Utan er vet jag inte vad jag skulle göra. Jag älskar er alla. LOVE

Något speciellt och personligt


Det här är min present till Malin som jag gav henne igår. Jag ville ge henne något speciellt och personligt, något som betyder mer än ett klädesplagg eller några skönhetsprodukter. Detta för att Malin är en speciell person, hon är min vän, en nära vän. Och visst blev det personligt, jag satt i timmar och klippte, rev och klistrade för att få ihop kollaget men jag blev nöjd till sist. Extra nöjd blev jag när Malin kommer till mig med tårar i ögonen efter att ha läst baksidan... Hon sprang runt och visade alla jag skrivit. Jag blev faktiskt lite rörd själv, och glad såklart.

Galen helg med galet bra människor

Jag har haft en toppenhelg, verkligen en jätte bra helg! I fredags blev det filmmys hemma hos Pontus med Vickan och Anti. Vi mös och gosade ner oss ordentligt i Pontus säng och hade en bra kväll samtidigt som vi bojkottade Idolfinalen. Vi visste ju redan att Jay skulle vinna

I går blev det att fira Malin som fyller 19 år imorgon. Hon föddes som en Lucia. Det blev förfest hemma hos henne med en massa folk och sedan blev det vidare till Otten. var även inne på Hugo ett tag men gick tillbaka till Otten strax därefter. Av någon anledning var det sjukt mycket folk ute, på bäda ställena. Det var kul. Tack tjejer!




Pictures: Me and friends

Jag är en snowboardåkare, jag är en jibber

Nytt jobb kräver ny utrustning. Ja ni hörde precis vad jag sa, jag har fått jobb! I torsdags blev det klart och jag är överlycklig, jag ska jobba i Yxbackens skiduthyrning i vinter. Det är visserligen bara ett säsongsjobb men det är också en merit som ger andra jobb. I jobbet ingår ett årskort i backen vilket gör att jag kommer hålla till där jämnt, det kräver också ny, bra och snygg utrustning. Så mormor och morfar, detta önskar jag mig:

Pictures: stadium.com

Bläh

Pluggandet tar kål på mig, jag gör inget annat. Jullov? Ja tack.

Jag hatar denna smärta


Inte nog med att jag har en spärr i axeln och går och lider utav det, nu har jag tandvärk också. Inte för att jag har hål eller så för borsta tänderna gör jag mer än noggrannt. Jag var hos tandläkaren idag och de fixade en massa med tandställningen, nu gör de allt för att den ska vara borta innan sommaren istället för nu innan jul som det från början var sagt. Nu har jag så ont, det så så fruktansvärt ont. Ni som aldrig haft tandställning kan skratta er lyckliga även om jag kommer få finare tänder än er alla! Haha.

Jag fortsätter väl mitt lidande mot sängen, sover bort smärtan men vaknar imorgon och har 10 gånger så ont. Jag har lärt mig det där nu. Första natten är värst. Jag hoppas i alla fall att jag kan äta imorgon, annars blir det soppa och barnmat hela veckan och jag är ju inget barn längre..

Idag har jag:

Ätit med vänster hand. Borstat tänderna med vänster hand.
Torkat mig med vänster hand. Tagit på mig kläder med vänster hand.
I princip växlat med vänster hand. Tagit på mig skorna med vänster hand.
Burit med vänster hand. Jag har gjort ALLT med vänster hand...

Jag har fortfarande en låsning i axeln, ni anar inte hur ont det gör. Jag känner mig helt handikappad, som om jag bara hade en arm. Nu vet jag i alla fall att jag är beroende av båda mina armar, tur att jag har två.. Egentligen.

Skickar brev till mig själv

Kanske inte brev men i alla fall email. Får man inget av andra så får man väl se till att lösa det problemet, eller hur? Okej anledningen kanske inte beror på det utan på skolan, jag mejlar skolarbeten till mig själv för att kunna öppna upp dem på andra datorer. Men jag blir alltid så glad när det blippar till i högra hörnet på skärmen och det står att jag har fått ett meddelande från Rebecca Tjäder!


En låst axel


Aj aj aj, idag vaknade jag av att min högra axel hade låst sig och när jag tänker efter så har jag vaknat av det i natt också när jag försökt vända på mig. Det gör skit ont och inte vill det släppa, åt frukost med vänsterhanden vilket inte var det lättaste haha, men det är ju en upplevelse det med. Jag hoppas det släpper snart för just nu är jag helt handikappad.

När något känns fel

Fasiken va segt och konstigt jag mår. Jag mått bra hela dagen men det kom nu på eftermiddagen/kvällen, när jag kom hem från farmor och farfar för att vara exakt..

Jag vaknade klockan 8 i morse av att pontus lillsyrra sjöng och hade sig, somnade om men vaknade kanske 4 gånger till av det tills klockan var 11 och jag bestämde mig då för att fortsätta vara vaken. Halv 12 kom pappa och hämtade mig, Vickan och Anti sov fortfarande då så jag bara drog. Frän tjej. Åkte sedan som sagt till farmor och farfar och åt. Har nu suttit och pluggat sedan jag kom hem men distansporten har hindrat mig lite då jag inte kommer in där. Jävla skitsak. Syrran och jag har också hunnit med en promenad med doggie. Jag gillar promenader med syrran för då får jag reda på allt, ALLT haha. Hon har ett spännande liv min syster!

Nu tror jag faktiskt att jag ska sova. Mår ju inte bra och just nu sitter jag bara och klagar för mig själv. Imorgon är det skola, precis som vanligt en måndag så jag borde nog se till att vara utvilad. Jag ska även hälsa på tant tandläkare, det blir lite fix och trix med min tandställning, jag hoppas verkligen att den ska ut snart!

Gårdagens utgång






Pictures: Me and friends

Vår egna Cimon-version

 

 

 

 

 


En sjukt snygg Cimon och en sjukt bra låt


Malin is my partyqueen


Är hemma hos min bejb Malin och förfestar med mina girls. Känner på mig att den här kvällen kommer bli riktigt fet med allt vad en bra kväll innebär. Snart ska vi ta spårvagnen och fortsätta förfestandet på Deli och senare blir det Hugo Nattklubb och även Otten. Vi springer nog lite emellan.

Ae nu ska jag tagga, precis som de andra gör just nu. Love.

Ändrade planer

Det blev ingen utgång igår, huvudvärken kom tillbaka så jag och tjejerna stannade hemma hos mig och sjöng singstar och myste bland de "100" stearinljus jag tänt. Jag ångrar mig inte en sekund, kvällen blev helt underbart bra! Och det blir faktiskt en utgång idag istället.

Idag vaknade jag halv 12, åt frukost direkt och gick sedan ut med hunden. Det blev en promenad på 1 timme vilket var riktigt skönt. Nu ska jag plugga lite innan jag tar mig in till stan ikväll.


Pictures: Jag

Utgång osv

Migränen är nästan borta, känner fortfarande av den lite men jag känner mig ändå redå för en utgång. Har mått helt åt helvete hela dagen, trott jag skulle dö typ, spytt och sökt mig till de allra mörkaste platserna i huset. Nu väntar jag på att Vickan, Jennie, Antonia och Maria ska komma, det blir förfest hos mig. Senare kommer även Vänksä, Staffan och Jonny, kanske också mina boys från Linköping men det återstår och se.

Nu ska jag blåsa håret, ta på mig kläder och fixa i ordning mig. Staden lever farligt idag, var så säkra!

Migrän


Herregud vilken migrän jag har, mår illa, mår dåligt och lider på samma gång. Stackars mig. Det var länge sen jag hade migrän, vilket jag är glad över och jag hade gärna skippat den ett tag till. Jag lider!

Galen i svalor och jag ska ha en


Nu har jag gått och suktat efter en sån här goding jätte länge.. Vill verkligen ha en men vet inte om jag vågar. Tänk om jag ångrar mig när jag blir äldre?



Adriana Lima



Beställt från H&M



Systerkärlek


Inne i branschen igen!

Livet med den förra bloggen blev för tråkigt, vi tröttnade på varandra. Precis som man tröttnar på killar ibland, eller de tröttnar på mig. Nästan precis lika dant fast man slipper det jobbiga. Jag kan ju liksom bara skita i den förra bloggen. Najs. Nu är jag i alla fall här med ett nytt bloggnamn som jag funderat ut i veckor. Tror det blev ganska bra va? Jag är i alla fall nöjd, och alla är nöjda för jag är tillbaka.

 

Bloggen håller på att fixar för fullt, hoppas den ser likadan ut på era bloggar som på min men det kan ju inte ni svara på.. Det får kollas upp, sad annars liksom. Äsch nu kör vi!