My new BFF


Jag och Peter Siepen under studentkryssningen förra veckan. Cool kille.

Grill vid Ågelsjön





Gårdagens grillkväll på landet / Stegeborg










Studentkryssning / 19-20 april


















När något är fel och man vet inte vad

Ligger helt utslagen i soffan. Jag slutade egentligen klockan fyra idag men när jag satt på skolan och pluggade på ekonomilektionen runt två så blev jag helt plötsligt jätte snurrig. Satt kvar på stolen ett tag för att jag trodde det skulle gå över men det blev värre, jag blev jätte varm och till slut visste jag inte vad jag skulle göra. Reste mig då upp och tog mig vinglandes till toaletten men trodde helt seriöst att jag skulle svimma varje steg jag tog. Vidrigt! Ringde mamma och hon kom och hämtade mig.

Trodde det blev bättre men nu har det börjat komma tillbaka igen. Det är en hemsk känsla, otroligt äckligt. Jag som skulle grillat med Malin, Jennie och Sara ikväll.. Nu blir jag nog tvungen att ligga hemma. Fuck.

A new day, everyday


Ligger framför tvn och ser på Hellboy II, rekomenderas. Idag har jag letat lägenhet i Stockholm, mest för skojs skull,
men jag vill så gärna. Drömma får man ju göra ibland. Har även varit ute och gått med mamma och hunden i en timme,
tränat rumpa, ben, mage samt armar. Träningsvärk ja! Och för att inte glömma, jobbat i fyra timmar.

Jag ska strax kryma ner i sängen, imorgon börjar jag klockan 12 men ska innan det hinna städa rummet och fixa ett
nytt pass hos polisen. Åh jag kommer aldrig tycka om passfoton..

Livet leker som fiskarna i vattnet

Just nu mår jag bra, väldigt bra. Studenten är nära, jag har börjat äta nyttigt, kommit igång med träningen igen och saker och ting har börjat falla på plats, pusselbitarna har liksom lagt sig. Jag ser fram emot balen, lärarmiddagen, hela studensveckan så klart, utspringet, flaket, och så Emax som jag ska på i Örebro efter! Och för att inte glömma månaden i USA som börjar i mitten av juli, jäklar vad jag ska sola och shoppa, hehe.


Lagom är bäst


Idag har jag varit otroligt hurtig ska ni veta. Först en timmes promenad med mamma, hunden och hästen på förmidagen och sen 2 timmars gym med Mickis halv tre - halv fem. Jag känner mig en aning grym just nu och är stolt över mig själv såklart. Har suttit hela kvällen och druckit vatten för att hejda mitt sötsug. Dumt om det skulle förstöra hela grejen nu när jag är igång ordentligt med träning och nyttig mat för en gångs skull.

Imorgon vet jag inte var jag ska göra, springa eller gå ut och gå. Ångest. Tror träningsvärkens styrka får avgöra den biten faktiskt, men det blir inget latande i alla fall. Kanske båda? Börjar jobbet klockan fyra ute på Lindex så jag har ju tid om man säger så.

Tugg, tugg, tugg, tugga


.



Stockholm - NIGHT













Stockholm - DAY









Jag lovade er kort..

..men vi tog så många så det tar ett tag att rensa, välja och redigera. Imorgon!!

Bjuder på en vimmelbild från krogen så länge, dock är två randoms med, vart dem kom ifrån vet jag inte? Till höger om mig samt längst till höger. Tja på er också! Haha.

Och på tal om kortet ovan, stället hette The Bridge vilket var det sämsta ställe jag någonsin varit på. Konstigt folk överallt. Men det är väl inte så fel att bli kallad TV-profil? För det var väl vad vi såg ut som bland alla andra haha.

Tidsinställt inlägg


Bild från sist jag var i Stockholm 11/3.

Nu, precis nu sitter jag i bilen med styret mot huvudstaden.. Så himla otroligt underbart, jag älskar Stockholm! Min älskade vän Jennie fyller 20 år imorgon och det ska firas med en utgång bland alla brats. Förslag på klubbar ligger i nuläget på The Bank - Stureplan, La Camera Club - Norrmalmstorg, Le Home - City, Club Clara - City, och Viper Room - Kungsholmen. Vart vi än går så vet jag att vi TOLV flickor kommer ha sjukt kul. Jag lääängtar tills vi är framme!

Kameran är självklart med i högsta hugg, bilder kommer söndag kväll. Vi ses då helt enkelt.

Uf-företagande – företagslivet i ett mindre format



Idag är det fredag kära vänner


Man lever som man lär


Am I going to be pink?


Blev riktigt kär i linnet/skjortan eller vad man nu kallar det till vänster, den rosa alltså, när jag såg bilden ovan HÄR. Kanske något man ska införskaffa sig i Stockholm på lördag?

Hela min värld har gått under, fan

Jag är så himla ledsen just nu. Jag var hos tandregleringen för bara en liten stund sen och fick då reda på att och inte kommer få ta bort tandställningen till studenten, det är något jag kan leva med, men sen sa hon att den förhoppningsvis är borta innan nästa jul! Jag stelnade till och visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag ska ju till Florida i augusti och vara borta i ett år!! Det blir inte så nu. Tandregleringen är svindyr i USA så det finns ingen chans att jag kan ta bort den där, jag blir alltså hemma i höst.

När jag satte mig i bilen för att åka hem igen kom tårarna, det var hemskt, hur man ena stunden kan vara så glad och anda ledsen? Två år blir tydligen tre. Fan. Fan. Fan. Jag hatar de där äckliga stålsakerna, de förstör allt..

Vårtecken på baksidan av huset





Lindex, Hageby centrum


Jag är jätte trött, eller seg eftersom jag sitter i skolan och inte gör någonting alls.. Dålig luft och varmt så man får ont i huvudet. Väntar på att jag ska få börja jobba om en timme, så nu har jag suttit här hälften av tiden. Det kändes inte värt att åka hem till jursla för att sitta hemma i en timme. Funderar faktiskt lite på att åka ut till Hageby redan nu och ta en liten promenad innan jag börjar. Det vore (blir) en skön liten energikick. Jobbar förövrigt 16-20 så det blir ett kort pass och med den stora rean som är igång nu så lär tiden bara springa förbi. Ha det bra, bye.

Balens stora hårgåta...






Går du på frissörlinjen i Norrköping och har lust att göra min håruppsättning till ett bra pris?
Hör i så fall av dig till [email protected] eller 0762-979898!

Dumt att försova sig


vaniljyogurt - banan - psylliumfrön - pumpakärnor - solrosfrön = gott


Firar att jag försov mig och missade fotolektionen, min favoritlektion, genom att äta en god frukost.. Jävla skit!

Utsmyckad på stranden


Denna otroligt snygga bikini ska pryda min brunbrända kropp i sommar, 129 kr för överdelen och 99 kr för underdelen. Ett pris som inte går att klaga över. PUSS

IDOL AUDITION - 2011

















Jag och mina favoriter Malin, Vickan och Jennie på Idol audition i Linköping.

Det som är på tv, allt det är bara påhitt för det är inget som stämmer mot verkligheten. Riktiga juryn var inte ens där! Men i alla fall, vi köade i 7 timmar innan det blev dags för mig att sätta mig och vänta på att få komma till första juryn, folk från produktionsbolaget, fy helvete vad jag var nervös. Väl där inne gjorde jag inte mitt bästa framförande av låten precis - Breakeven med The Script men jag är riktigt stolt över att jag tog den här chansen och vågade! Även om jag inte gick vidare.. En gång och aldrig mer, men det var en riktigt rolig upplevelse trots allt!

Högskoleprovet avklarat


Jag är helt slut men nu är det skönt att ha det avklarat, för andra gången. Målet är självklart bättre än förra resultatet som jag inte är särskilt nöjd med..

Jag vill också passa på att tacka Carolina Gynning för den grymma boken EGO WOMAN, för tack vare den fick jag garanterat rätt på ett av de förtio orden - gobelängor. Hade aldrig vetat vad det var om jag inte läst denna bok. Förövrigt så är den grym, så har ni inte läst den så gör det.