Kläder, det eviga dilemmat!

...Dock känner jag mig ganska lugn inför imorgon, har en klänning jag köpte i usa som jag aldrig haft tillfälle att använda. Så jag får väl passa på nu. Frågan är bara vad jag ska ha över.. Kofta? Kavaj? Lång? Kort? Svart? Vit? Beige?
Skorna är i alla fall klara, mina nya höghus jag hade på juldagen. Frågan är bara hur jag ska ha håret? Uppsatt? Nedsläppt? Lockigt? Och hur ska jag sminka mig? Blir nog att sitta och googla tills jag får fram något.
Hade ju varit skönt att bara dra på sig ovven, en t-shirt och ett par converse. Saknar kårkvällarna!
Men jag ser verkligen fram emot imorgon, en mysig middag med flickorna och sedan vidare på fest. Fira in 2012.

Det är historia, nu bor jag i en släpkärra.

Vet inte om jag kan säga bara, men efter 10 timmar är jag nu hemma. Allt är inpackat och med hem, så just nu kan man väl säga att jag bor i en släpkärra haha. Tur att jag har 2½ veckors ledigt innan skolan drar igång igen, så jag hinner få ordning på allt menar jag. Men sen blir det ju troligtvis lite provjobb också. Det löser sig!

Hej då kärrhöksgatan 94!

Nu ska jag, mamma och pappa strax åka ner till Jönköping för att lasta in allt jag har i min nuvarande lägenhet i släpkärra och bil. Det blir nog några timmars slit. Säger hej då och välkomnar mitt nya hem på Bymarken som kommer bli dubbelt så fint. Även om jag inte hade det så tokigt här heller. Men hej då Råslätt, det är det jag vill bort ifrån, aldrig mer.

760 kr

h&m, nelly, monki, totalt 760 kr. nöjd tjej

clothes dec25


Blir tydligen lite extra i vår, jag blev antagen!

Konsten att tala, 7,5 hp

Kursbeskrivning

Kursen vänder sig till studerande/yrkesverksamma som vill uppnå ökade kunskaper och färdigheter i konsten att övertyga, informera och förnöja.

Kursinnehåll

  • Talekonsten i ett historiskt perspektiv
  • Retoriska begrepp
  • Muntlig framställning från förberedelse till anförande
  • Röstens och talets betydelse
  • Scenteknik

"Jag är så lycklig, jag är så lycklig, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag. Jag är så lycklig, jag är så lycklig, jag är så lycklig hela veckan lång"

Igår kväll var jag hemma hos Malin med Jennie, Vickan, Olle och Linus. Vi tröståt samtidigt som vi såg Victorias Secret´s visning, kom fram till att det är dags för lite förändringar i livet och i slutet tog övertröttheten över. Asgarv åt ingenting ni vet. Det är skönt att vara hemma, men på torsdag åker jag ner under dagen för att hämta allt i från lägenheten. Sakerna kommer få övernatta i en släpvags tills den andra januari, då flyttar jag in i nytt.
Idag fick jag reda på att jag klarade tentan jag gått och oroat mig över. Det känns underbart för jag var helt förberedd på att få göra om den. I den stunden skulle till och med en ful groda kunnat få en kyss, nu är jag lycklig.

J U L D A G E N

Karateklubben, Värmekyrkan

CHRISTMAS EVE


om livet och sånt

Jag borde kanske bli bättre på att blogga igen.. Har nu varit hemma i Norrköping sedan förra fredagen, det är lite konstigt för allt är sig likt när man kommer tillbaka, tiden står som stilla. Har hunnit träffa många av mina fina vänner i veckan, har fått reda på allt jag missat så nu ligger jag i fas igen. Ikväll blir det Karateklubben med Mikaela med flera, ser fram emot att slå klackarna i taket. Jag älskar julen och snart flyttar jag, just nu glider jag fram på smör, kanske därför norrmännen har den brist de har.. Puss

God jul vänner!



Mikaela.

Idag är det exakt ett år sedan vi träffades, eller det var inte första gången, men första gången på flera år och då vår vänskap böjade. Rätt sjukt egentligen, ett år? Jag är lycklig som har dig som vän, bästa vän. Du är vackrast, finast och bäst, mitt körsbär på glassen. Ville bara säga det, jag hör av mig om ett år igen. Hej då.

charmiga bilder från gårdagen


mikaela fyller gammalt, nu firas det


dessa gjorde min dag


varje jul blir man som ett litet barn igen


...


tentaplugg

Paniken fortsätter, det är så himla mycket att lära sig så man vet varken vart man ska börja eller sluta. Tog en 40 min promenad förut för att få lite luft och rensa skallen, skönt. Dock har jag haft världens huvudvärk idag, har druckit massor av vatten, och tabletter har inte hjälpt. Försökte därför sova bort den men inte hjälpte det heller. Kanske är det träningsvärk av allt plugg haha? Nu är den i alla fall borta och plugget kan fortsätta några timmar till.
Gick in lite snabbt på facebook också, känns väldigt bra att i princip hela dg känner som jag inför provet.. Alla hatar tentan, heja oss.

Som en strandad val...

Har aldrig kämpat så hårt på ett träningspass i hela mitt liv. Tog med mig två vattenflaskor denna gång, varav en innehöll saft bara för att någon yrsel inte skulle förstöra. Det fungerade och jag körde slut på mig totalt, 1 ½ timme, skakiga muskler och träningsvärk direkt efter haha. Underbart, skönare känsla är svårt att hitta.
Nu ligger jag i soffan, kan inte direkt förflytta mig då träningsvärken tagit över hela min kropp, hela. De jag bor med har fest här, hög bosnisk musik som de försöker överrösta och annat störande, inte hjälper det min ångest inför måndagens tenta. Känns inte som jag kommer klara den men ska banne mig ordbajsa och försöka! Jag är inte den som ger upp.

treningsverk

Aj aj, blev ett hårt boxpass idag trots att jag inte kände mig helt hundra innan. Det slutade med att jag höll på att svimma, men inte gav jag upp inte, hela mardrömspasset tog jag mig igenom och nu har jag redan träningsvärk.. Men det är en skön känsla, jag älskar träningsvärk! Har bokat boxpasset på lördag igen för box är verkligen bäst, efter alltså.. Fast det är riktigt kul under tiden också, att pressa sig in i det sista. Okej you get it.
Ska bara lyckas få med mig Sara dit någon gång.. Det är ett riktigt mission, tro mig.

television

Har gosat ner mig under en filt i soffan, 2 fast 2 furious i 6an.. Ljusen på bordet är tända och ett paket digistive har öppnat upp sig för mig. Det var bara jag som var sugen på att gå ut idag, sista kårkvällen, men det gör inte så mycket. Jag har det väldigt bra här. Snaaart ska jag sova också, måste nog hålla upp ögonlocken med klädnypor snart.

saras inköpslista

"Äpplen 0 st
Fiskisar
Toaskitpapper
Dam sugare
Ljusstaklen
Obs! Glöm inte Bobban på Maxi.."
En underbar inköpslista gjord av Robin, till Sara, ja jag fick mig i alla fall ett gott skratt!

fint

Älska mig för den jag är och inte den jag borde vara. Om inte har du tyvärr ingen plats i mitt hjärta!

syster


Gamla men ovisade bilder på min syster, tagna vid en ruin från en medeltida borg där vi bor.

Utkast: Dec. 1, 2011






emmy




Här kommer tre bilder från en fotografering jag hade förra veckan. Bilderna är tagna till ett skolprojekt och kommer användas i ett magasin jag gör med tre andra tjejer.