Jag liftade med liften

Idag åkte syrran och jag till Yxbacken, men inte för att jobba utan för att själva åka lite i backen. Jag tänkte utmana mig lite och gick in i skiduthyrningen och roffade åt mig ett par skidor, jag får ju låna gratis eftersom jag jobbar där.. Saken är den att jag inte åkt skidor på flera flera år, det var nog minst 4 år sedan. Jag är ju en snowboardtjej i vanliga fall men shit va kul det var att åka skidor!! Kunskaperna satt kvar, jag kände mig lite osäker i början men sen åkte jag som om det var det jag gjort de senaste åren. Coolt.

Jag ser fram emot sälen vecka 11, jag tror jag ska åka både bräda och skidor då men vi får se, vi får se!

Yxbackens skiduthyrning



Har jobbat hela dagen och det har varit kul som vanligt, lek och snöbollskrig, alltid samma sak haha. Jobbet går nog mer ut på att leka än jobba, ja jag gillar mitt jobb, dagarna rinner iväg och vipps så ska man gå hem. Nu ska jag snabbt hoppa in i duschen och fixa mig innan jag tar mig in till Mikaela där det vankas förfest!

Silvrig halsring


pic from: viktoria törnegren

Mugler menswear fall/winter 2011-12





pics from: jak&jil

Sikta mot stjärnorna

Kom på att jag glömde skriva upp min sånglektion på dagens att-göra-lista, vilken tabbe! Jag var i alla fall där, klockan tretton och förtio precis som varje onsdag. Och idag gick det bra, idag gick det väldigt jätte mycket bra. Typ skitbra! Galet bra. Sjukt bra. Nöjd och glad när lektionen var slut sprang jag ner för trapporna och ut på gatan, nynnande och trallande. Låten som jag just nu håller på med är: my life would suck without you med Kelly Clarkson, det är en fin låt.

Vill ni veta en sak? I vår ska jag på audition hehe. Spännande!
Puss, kram och vink.

Dagens att-göra-lista


2010: The year in fashion

















pics from: jak&jil

Plugg och pyjamasparty hos Malin

Hejsan hallåå bloggen! Jag sitter just nu i Malins mysiga soffa och pluggar, skriver i ordning lappar inför balen som är färdigplanerad och varvar det med lite prat. Inte helt fel med andra ord! Vi kör på en sleepover också så det blir mys hela natten, galet bra.

Haha förut idag så hade jag ångest över att jag inte skulle träna idag men så fel jag hade. Det blev den värsta träningen någonsin. Värsta värsta! Svetten rann längs ryggen och benen skrek av trötthet, skakade och kroppen var helt mör. Härligt! Nu är ångesten mer än bortblåst alltså.

Nae nu ska jag fortsätta med det vettiga.. Som att dricka den yber-goda smoothin som Malin stod och gjorde när jag kom till exempel. Gullan!


Tjenare, biffen här!



Jag är så himlans hurtig. Igår avvarade jag lite tid åt att träna, första passet i år, första passet på två månader och ni anar inte hur underbart det var. När jag gick in igenom dörren och upp för trapporna så var jag nära på att vända om igen, motivationen fanns inte men efter var kroppen så härligt trött och jag ville bara träna igen och igen och igen. Så idag tränade jag igen! Jag ska bli fit inför beachen 2011. Så har jag i och för sig sagt varje år men va fan? Någon gång ska man väl lyckas. Kan ju passa på att berätta att jag även börjat äta enligt tallriksmodellen och på liten tallrik för att lura hjärnan. De tre delöarna ska hjälpa mig att bli mer självsäker när det gäller min kropp. Vadå träningsvärk? Påt igen imorgon!

Love my bag UF - In the city








Sådär ja, här har ni resultatet från gårdagens fotosession med vårat företag. Visst är påsarna snygga? Lite speciella också för den delen, innuti påsen finns nämligen en extraficka för mobil och andra värdesaker, allt för att de ska slippa ligga bland alla andra saker i botten. Super om man har något man är lite extra rädd om eller snabbt vill kunna hitta. Påsarna säljs fram till maj eller så långt lagret räcker så passa på att köpa en redan idag. Priset är 100 kr eller 130 kr per post.

Love my bag UF finns även på Facebook och det hittar ni genom att söka på just Love my bag UF.

En tjuvtitt från dagens fotografering



Plugg och mycket mer plugg


Bild från stockholm.

Det kan låta otroligt men jag har pluggat konstant i 3 timmar och jag är så nöjd med mig själv just nu. Inget facebook, ingen blogg.. Okej då ett inlägg.. Men annars inget! Inget bloggläsande och inget nyhetsläsande på aftonbladet haha.

Fast vet ni? Jag ska faktiskt fortsätta att plugga, jag har kommit in i det riktigt ordentligt och det är nästan lite kul och intressant. Njut av den meningen, den hörs inte ofta. See ya later.

Klänningar till studentveckan?





Vill du ge mig en av dessa så är det lugnt! De finns på Nelly.com

Jag bloggar om det


När allting bara flyter på


Det går bra nu, det går väldigt bra nu! I alla fall om man kollar på min jobbfront. Jag ska nämligen få provjobba för en butik i Hageby Centrum och jag är så glad! Vilken butik tänker jag inte säga än. GAAAH!! Kanske att jag har två jobb snart? Lyxigt i så fall. Pengar. Pengar. Pengar. Glad tjej!


Två katter och en apa




Balen 2011

Jag sitter och funderar lite, kan inte koncentrera mig på att plugga just nu. Har så ont i ryggen! Men som sagt, tiden ägnas istället åt att fundera, och just nu funderar jag på vår bal. Jag har kollat ut tre olika platser vi kan vara på och vilket det än blir så blir det bra. Det är alltså inga problem eller konstigheter där. Klänningen är också fixad och klar! Den är underbar, en prinsessklänning. Det mer tveksamma är vem jag ska gå med.. Herregud vem ska jag gå med? Vem ska jag fråga? Någon som har några bra eller dåliga förslag? Haha

Inspiration:



Grymt modig flicka



Lägger ni märket till att jag inte har något löshår? Det kallar jag modig tjej! Jag tror faktiskt att jag ska vara utan håret i några månader fram till studenten ungefär. Jag ska spara och vårda mitt egna. Väx. Väx.

Nu är det äntligen gjort!


Snart ska jag..


Var i skolan imorse men hade bara basgrupp, skönt. Åkte sedan till stallet och fixade iordning med mamma och nu sitter jag här hemma och äter lite mat. Klockan två ska jag in till stan igen. Jag ska möta upp min syster på Lucky7 men vad ska vi göra? Hemlis hehe. Det får ni veta ikväll.

Dag 8 – Ett ögonblick

Jag visste först inte vad jag skulle skriva om, det finns så många galna, roliga, tråkiga och konstiga stunder i mitt liv som alla vore perfekta att ta upp under denna rubrik.

Jag har många minnen från när jag var liten, jag har slagit upp hela ansiktet, matat min lillasyster med stearin, klippt lugg på mig själv som 4-5 åring, gjort galna hyss, kraschat med en lådbil, fått en kompis att gråta hysteriskt genom att lägga en låtsasorm utanför huset och massa mer. Men jag minns en sak lite extra, det är ett mycket fint minne.

Det var hösten när jag var 6 år gammal, Lovisa var 4 år och Victoria var vid den här tiden inte född. Men jag kommer till det. Jag minns att Lovisa och jag lekte när mamma plötsligt ropar ut oss i köket där också pappa var. Hon drog upp oss på varsitt knä och sa något i likhet med: Jag har något i min mage, kan ni gissa vad det är? Och så tog hon fram en bild, det var en ultraljudsbild, något som jag då aldrig sett innan. Vi började vilt gissa, det var skalbaggar, maskar och andra vilt galna gissningar. Vi hade inte en tanke på att det kunde vara ett barn som låg i mammas mage. En syster som skulle heta Victoria.

Francisco Lachowski, igen.


Raleigh, North Carolina, USA

Hej hallå alla godingar. Var på vårdcentralen idag, blev undersökt och tog prover, vilket visade att jag inte hade något speciellt i kroppen. Det han då sa berodde på att jag mått dåligt så länge är att jag fått infektion på infektion, så när jag varit sjuk och varit svag så har jag fått lättare att bli sjuk igen. Så det har blivit infektion på infektion på infektion..

Åkte sedan till skolan och gjorde ett g-prov i geografi vilket också gav mig ett g. Skönt. Sedan vidare till röntgen på sjukhuset där jag röntgade handleden, vilket visade nada. Precis som jag hoppats på men aj så ont jag har. Dumma halka. Nu vet jag i alla fall att det inte är något och jag behöver därför inte vara "rädd" om armen, även om jag just nu inte kan göra så mycket. Handikappad? Ja.

Nu sitter jag och gör ingenting, har dock planerat upp min sommar. Det blir Raleigh, USA, i en månad från och med den 23 juli. Åker till mina släktingar där och det var faktiskt dem som bad mig komma, de har ingen aupair under den månaden så de behövde lite barnvaktshjälp till Kelly och Anton. De betalar resan, hur skulle jag kunna tacka nej?

.

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Kanske, kanske inte


Fortfarande sjuk trots att jag mår lite bättre men imorgon ska jag till vårdcentralen. Det är inte kul att veta att man kanske har körtelfeber.. Jag har mått mer eller mindre dåligt sedan slutet av november någon gång, därav spekulationerna och nu har jag fått en knöl under varje armhåla. Så underbart! Inte.

Ögongodis; Francisco Lachowski


Blir borta ett tag


Jag är helt död.. Ligger hemma i soffan och är sjuk, jobbade igår men gick hem två timmar tidigare. Förstår själv inte hur jag orkade hålla ut i 6 timmar, men det förstod jag ju att jag inte gjorde när jag sedan kom hem. Låg helt lamslagen i soffan hela kvällen och var inte ens hungrig fasten jag inte ätit sedan åtta på morgonen. Det är inte kul att ha feber, det är hemskt! Jag svetts och fryser på samma gång, har inte ork till något.. Vi ses när jag är frisk igen, puss!

2010



En kort tillbakablick av året 2010 i bilder, njut av minnena, det gör jag.

Happy new year!