kaos i dg-salen

Nu är vi anmälda till Spiik-innebandy nere i Kalmar, helgen den 25-27 november. Två lag från DG ska ge sig ner och visa vad Teknologerna från Jönköping går för. Vid anmälan var det kaos, klockan 18 satt vi bänkade i DG-salen och 19 öppnade anmälan. Efter 3 minuter var alla platser fulla men efter att ha hetsat in anmälningar från start satt DG säkra. Nu är allt som det ska, "Sats i Klykan" och "DG-brudar" är redo, kill- och tjejlaget. Fast killarna får sällskap av mig, Sara och Fredrika. De ville toppa laget. Nu ska vi bara komma på någon rolig matchdräkt..

Firade det genom ett svettigt pass på gymmet, full fart på crosstrainern i 40 minuter. Imorgon förmiddag blir det ett styrkepass, hej träningsvärk.


blixten


Sitter och lyssnar när någon granne spyr, underbart att just det ska höras genom väggarna.. Jag som precis hade tänkt göra mat men känner att aptiten försvann lite.

Igår var det Halloweenfest hos Jonas grannar, ska vara ärlig och säga att det inte var den roligaste festen, men sjukt kul att alla hade klätt ut sig så mycket. Grannarna skulle till slut ut och vi gick ner till Jonas där jag dock inte stannade särskilt länge.

Hahaha!


spenat är gott!


plugg och mat, så ser det ut just nu!

Kvällens sminkning?


bara sara



Ja idag var det bara Sara som fotade i studion. Hon bad mig om hjälp men hur mycket jag gjorde vet jag inte, satte på och ställde in ljuset, sen sprang jag mest fram och tillbaka och distraherade henne med min kamera.

Innan det hade vi köat för sittningsbiljetter i en timme, på onsdag smäller det och temat är olagligt.. Någon som har tips på vad man kan klä ut sig till? Vore schyst för min fantasi är noll.

det är onsdagar vi lever för








Akademien, en onsdag är en onsdag.

önskemål


Någon anonym kommenterade eftersom jag tydligen bloggar för lite. Så det är väl bara sätta igång, önskemålet var mer om vad som händer i skolan med mera, okej, det ska bli mer sånt för det har jag sannerligen varit dålig på. Men nu har jag inte tid, ska äta upp frukosten, göra mig iordning och ta mig till skolans fotostudio. Det ska bli lite fler bilder till Magasinet vi håller på med.

helvete va gött


Mitt liv leker just nu, jag har alltså all anledning att gå runt och le. Från och med igår älskar jag att le, jag älskar mina tänder! Nu mår jag bra och självsäkerheten har stigit med 100 %, ja inte för att den var dålig förut men you get it!

Ska nu göra mig redo för utgång, idag kommer Akademien vara fullproppad då det är sittning, caps och löning på samma gång. Men för min del blir det en vanlig utgång utan aktivitet innan, eller det vankas ju faktiskt förfest hos Jonas.

För att förtydliga: för dem som vill se mitt nya jag så ses vi på Akademien i Jönköping ikväll. Annars har vi ju ett helt liv på oss. Puss

efter tre år av längtan


Nu är den äntligen borta, rälsen, tandställningen. Efter en viss envishet lyckades jag även tjata till mig att få en ståltråd bakom tänderna i överkäken, annars får man bara det i underkäken samt en bettskena i över. Nöjd!

Nu måste jag gå, ska springa runt och le hos grannarna.

Utkast: Okt. 24, 2011


wood


photoshop snor min kväll


Skolarbete? jaa. Roligt? jaaa.
Photoshop snor min kväll, men det gör faktiskt inget.

.


Effektivt x2

Igårkväll invigde Sara och jag Nordic Club. Idag har jag träningsvärk! Otroligt skönt att komma igång igen i alla fall, ja nu jävlar ska det brännas fett.

Idag blev det ingen träning men tänkte köra imorgon igen, blir antingen ett Core-pass eller gymmet, vi får se, vi får se. Men effektiv har jag varit idag i alla fall, plugg med projektgruppen hemma hos mig, något som visade sig bli väldigt lyckat för vår arbets ro. Nästa vecka är det tentavecka men eftersom vi inte har några tentor då så är vi helt lediga från skolan, därför har vi nu bokat in två heldagar hos mig för att få lite gjort. Det har även varit prat om en dagsresa till Göteborg. Blir nog bra.

Hem?



Carros mobil lyckades tydligen få några bilder under middagen i lördags, det upptäckte jag på hennes blogg här.

Nu håller jag på att packa och fixa, det har varit en underbar långhelg hemma i Norrköping men det är dags att bege sig mot Jönköping igen. Har lektion inte lektion förräns i eftermiddag så jag kunde ta en extra natt här och åka nu på förmiddagen. Åker förbi Linköping och hämtar upp Linda också, skönt med lite sällskap under resan!

.


bästa vän



jag älskar dig!

födelsedagsfirande



Ae det blev inte mycket till bilder igår inte.. Min födelsedag i alla fall! Mötte upp tjejerna på Papa Grappa där vi åt stenungsbakad pizza, hade paketöppning, födelsedagssång och mys. Fick en stor fin drink av de på restaurangen, så nu kommer alla födelsedagar firas där haha. Gick efter maten vidare till Deli och till sist ut.

En grymt grymt grymt bra födelsedag, tack alla och tack för allt fint!

kameran gick visst lös







Världens bästa DG






Hårdrockssittning!








Illustration av ciderflaska


Efter ett bra antal timmars jobb så är den nu klar! Fast egentligen inte.. Men den får vara klar för bubblor var visst inte det lättaste att göra. Nu ska jag åka hem och sova, nattinatt.

l ö r d a g !




Först pizzakäk hemma hos mig, sen vidare till Magdalena på fest. Bilderna talar väl ganska bra för hur kvällen blev.
Kul som vanligt!

en kopp kaffe på en brygga


Lördagen gav oss underbart väder så vi bestämde oss för att fika i solen. Jag, Sara och Christian. Sommar? Ja nästan med tanke på de 20 graderna.. Det var i alla fall vår uppladdning för att senare sätta oss i datasalen på skolan för lite jobb i Illustrator.

tacobuffé


fredag, tacobuffé på akademien.