tre saker jag hatar

  1. Spindlar spindlar och spindlar, finns inget värre eller vidrigare i hela världen.

  2. När folk stavar mitt namn med ck, fult. CC okej!!!!??

  3. FACEBOOK! Mitt beroende som bara tar min tid. Fuck you..

Hi Caps III



Fortsättning: 8 oktober!


Kom på fler saker jag önskar mig: Varför inte några trisslotter så jag kan bli rik, en tatuering på handleden, en ritplatta i storlek medium (helst denna men annars denna), en liten diskmaskin, en kaffemaskin, en brödrost och något annat användbart köksredskap. Skulle även vilja ha en blixt till systemkameran, en helg i stockholm eller varför inte fler sånglektioner? Nu tog det nog stopp för ett tag, eller helt, ja helt.

Nu har ni full koll haha

matte diskret - diskret matte


Pluggar matte för fulla muggar, men mattepluggar låter mycket roligare. Det blir det enda roliga jag får på ett par timmar.. Klockan tre har jag min första matteredovisning i matte diskret. Sjukt wierd matte. Go go go!

Waynes



Blev en fikastund i solskenet med fina Carolina efter skolan. Hur mysigt som helst! Kan inte riktigt fatta att det var hela 17 grader i luften, och jag vågar inte ens gissa på hur varmt det var intill väggen där vi satt. Njöt till fullo för vem vet när en sån här fin dag tittar förbi igen?

Konsten att tala

Sädär ja! Då har jag anmält mig till en fristående kurs på kvällstid i vår, tror verkligen att jag kan ha väldigt bra nytta av den. Både på framtida jobb, i skolan samt i övriga livet:

Vårterminen 2012
1. HJ-22428 - Konsten att tala I 7,5hp Kvällstid,
Normal undervisning, Kvartsfart (25%), Fristående kurs,
Högskolan i Jönköping, Jönköping

Vad får man lära sig?
- Vi går igenom vad retorik är, alltså konsten att övertyga, och teorier kring det. Kursdeltagarna får lära sig hur de bäst förbereder ett tal och vad de bör tänka på. Det handlar bland annat om att göra en analys av målgruppen och talsituationen - något som många professionella talare missar. Steg två är att hitta material som inte bara är undervisande utan också personligt. Den tredje, och stora biten, är hur man lägger upp talet, hur man sätter ihop alla delar för att det ska bli kraftfullt, personligt och berörande.

Under kursen får du även lära dig en del om språket och hur man uttrycker sig för att nå olika effekter. Vi tar upp manusteknik och en del framförandeteknik, det vill säga hur man går, står och hanterar nerver.

skissinlämning nr två


Svar på fråga!

Asa om min första illustration:
As the first work it looks very good :) I am interested what kinda of the program you had worked

Svar: I've done it in Adobe Illustrator CS5!

8 oktober!

Oj, kom just på att jag fyller år nästa lördag. Kom på att jag kanske borde önska mig något. Saker till lägenheten vore ju väldigt bra, kanske något presentkort eller varför inte en ny handväska. Jag önskar mig i alla fall en tv av mamma och pappa, fast egentligen skulle jag hellre köpa en ny systemkamera, Canon EOS 600D. I och för sig skulle en skrivare sitta fint också, en fin och bra..
I alla fall: En överdrivet fin tvålpump, fina förvarings lådor till köket (knäckebröd, socker bla bla), bokstäver som bildar ord, ett coolt halsband, en rolig upplevelse, en hunk, en resa, vita pallar, ett överkast i vitt, svart eller beige. En mac skulle inte heller sitta fel, eller varför inte en snygg stickad tröja, en häftig hatt eller något annat fränt.

Jag gillar att fylla år, och jag önskar att man kunde få allt man önskade sig.. Fast hur kul hade det varit då egentligen?

min första illustration


Tidskrävande, frustrerande, jobbigt, ett rent helvete. MEN här har ni i alla fall Kat von D utan tatueringar.. Dem försvann ju som sagt när larmet i skolan gick. Är inte direkt nöjd, mer halvnöjd men det är ju trots allt första gången.

dg-söndag


Pizza, godis och chips i skolan, och vi som inte ens får äta här, ups.. Har suttit här sedan tre någon gång, arbetat med min illustration och vips så går inbrottslarmet för att någon, det vill säga jag råkar dra lite i dataskärmen. Ja och där försvann de senaste timmarnas arbete. Värt.
Men i alla fall, vi har det mysigt, jag och min lilla dg-familj.

vilken kväll


Fick finbesök från Norrköping igår. Jesper, Christopher och Charlie tog sig hit för något jag bara kan uttrycka som en lyckad kväll. Åkte först in till stan och skulle se en handsollsmatch som inte blev av och sen vidare för att köpa med oss mat hem till mig. - Åkte in till stan igen och hem till Rasmus, fest. Hade planer på att dra ut men slutade med att vi åkte hem till mig igen där Irma, min "sambo" hade lite folk, fest. Hittade även en dansk indie utanför lägenheten som följde med ett tag och det sjuka var att jag faktiskt pratade med honom i onsdags på kåren. Haha
Über rolig kväll. Somnade inte förrän klockan 6 i morse och konstigt nog så är jag inte trött nu.



Killarna åkte precis och jag ska cykla in till skolan för att plugga med Sara. Men vet ju att vi inte kommer vara själva i och för sig.. Köper med mig lite godis och tar med mig ett glatt humör. Blir en bra söndag.

spel och snacks


Efter en hel lång dag med illustrator i skolan (9-18) så var det skönt att renska skallen med ett härligt gäng hos maja. Det var riktigt kul och eftersom jag var trött så blev allt självklart mycket roligare, ordet övertrött har ni tört talas om antar jag..

Tack för ikväll, ni är förjävla bra!

kärlekssittning





det är kärlek i luften


Nej jag är inte kär, inte för stunden men här i Jönköping vankar det kärlekssitting. Röda läppar, röda naglar, hjärtpilar och båge till det. Kläder? Det står mellan två alternativ. Har några småidéer också, åh det här kommer bli så roligt!

en variant av tacos


Enkelt och gott får stå för min kvällsmat idag.. Tacochips, majs, smaksatt köttfärs, salsa och ost i olika lager och sen in i ugnen tills osten smält. Lätt som en plätt

första skissinlämningen


Helg


Fredag: Åkte hem till Malin där en hel del folk samlats för att småfesta.. Underbart att träffa alla och bara snacka om allt mellan himmel och jord, man missar verkligen mycket när man inte är så nära impå varann som man är van vid. Mina fin fina vänner!

Lördag (bilden): Var i Svärtinge på 25 års fest för Pös. Sjukt roligt måste jag säga och mycket trevligt med mat och mycket mingel. Tema propert så det blev långklänning för min del.

Underbar helg! Idag följde mamma med mig till Jönköping för att byta ut sängen i rummet mot min egna, skruvade även ihop min nya bäddsoffa m.m. Nu är det nästan klart!

Skakaaaaaakaaaaaaarrr

Tog verkligen ut segern i förskott när jag märkte att det fanns internet på bussen för satan i gatan vad det skakar. Jag ger helt enkelt upp. Tar hellre upp några vettiga skolböcker och börjar läsa, precis som det var tänkt från början.

Just det ja, är på väg hem till Norpan!

Livet som student




Gårdagens utgång på kåren.

time for bed



Dagens...

Dagens humör: Glad och förväntansfull, det är mycket som är på g nu och jag har så många nya idéer
Dagens mående: Efter förkylning på förkylning så känner jag min nu frisk och fylld av energi
Dagens borde: Jag borde börja på skissen av mitt rum som ska vara inne på söndag
Dagens frisyr: Mittbena och rakt hår
Dagens smink: Eyeliner och mitt favoritläppstift
Dagens klädsel:   Kavaj, blus, jeans, boots och mitt “framtiden är ljus”-halsband
Dagens planer: Köpa biljett till Beer Pong, skissteknik i skolan, därefter gå till gymmet och träna lite
Dagens materiella vill ha: Ett ritbord och soffan från ikea..
Dagens fundering:   Bo kvar eller leta annan lägenhet närmre stan?
Dagens beroende:   Några avsnitt av "The secret life of the american teenager"
Dagens tråkigaste: Vädret, blås och regn
Dagens längtan:   Hoppa över hösten och ge mig vinter
Dagens superlängtan: Att det ska bli sommar igen
Dagens tidning: None...
Dagens låt: Grenade (acoustic) - Bruno Mars

Insparksbilder nr 2







Som ni ser så har det varit två grymma veckor, verkligen skitgrymma. Det kan till och med ha varit två av de roligaste veckorna i mitt liv, två helt galna veckor fyllda med aktiviteter och fester. Och jag blev årets kvinnliga nolla, pricken över i liksom.. Glad tjej med glada minnen. Tack alla

Finally I met you


Äntligen äntligen äntligen. Har precis suttit och umgåts en stund med mina sambos ute på balkongen, så trevligt! Har inte träffat tjejen jag bor med innan, vilket kan tyckas lite lustigt, men nu är det gjort i alla fall och hon är supertrevlig. Bor även med en kille som också han är jätte trevlig. Nu känns allt mycket bättre, dörrar som tidigare varit stängda står nu på vid gavel och lägenheten känns genast mycket mysigare. Härligt.

Insparksbilder nr 1








.


Norrköping





Bilder från dagen innan jag flyttade.. Åh jag saknar mina flickor <3

Sun is up


Myst med ziperallen hela morgonen. Ska nu fixa lite lunch till mig och sedan byta om och göra mig iordning. Tänkte ge mig ut på en promenad nu när solen äntligen hittat hit efter en morgon med spöregn och åska. Ikväll blir det bio med brudarna i klassen, ja några av dem i alla fall. Det ser jag fram emot!

Jag borde kanske visa lite bilder av lägenheten men allt är inte klart än så jag väntar. Blir lite för och efterbilder om ca en vecka då soffan och allt kommit på plats! See ya

My universe will never be the same


Såja. Tog mig in till stan för lite pizzakäk, pizza som jag inte har ätit sen studentveckan.. Nu mår magen bra och kroppen känner sig nu redo för lite filmmys i sängen. En påse ungsbakade chips, mina favoriter, får joina mig ikväll. Kommer nog somna tidigt denna lördag, godnatt?

redigerat


snart så

Insåg igår att det var dumt att springa i onsdags, hostan är fördjävlig och kroppen halvt kolappsad. Usch. Utgången i den kvällen gjorde det väl inte heller bättre, borde varit hemma och sovit istället men just då kände jag mig pigg.

Pappa kom hit i torsdags och började fixa i lägenheten, så igår blev det klart. Och vilken skillnad det blev! Nymålat, fräscht och mysigt. Det börjar se ut som ett hem, äntligen! Nu saknas bara en soffa och ett soffbord men det fixas i veckan. Ser fram emot när allt är klart.

.


Back on track!


Okej jag är här igen.
Har haft så fullt upp hela dagarna under insparken att jag sovit när jag varit hemma.. Det är enda tiden jag varit hemma så ni kanske förstår mig. Lägenheten har jag fortfarande inte kommit iordning i, känns skit men imorgon kommer välrdens bästa pappa och målar om samt hjälper mig att bära ner saker i källaren. Sen kommer jag nog komma iordning och kunna kalla detta mitt hem. Annars är det en bra lägenhet, även om jag mer än gärna skulle vilja flytta till en lägenhet i city (nu bor jag 15 min utanför med buss, 20 min på cykel).

Idag har jag tagit hand om mig själv i alla fall, är fortfarande förkyld men gav mig ut på en löprunda trots det. Och nu känns luftvägarna faktiskt bättre! Helt slut men det är ju som det ska vara. Nu ska jag duscha, fixa mig, åka till skolan och efter det sätta igång med ett grupparbete.

Nu vet ni att jag inte glömt er i alla fall. Puss