VÅR!


Fullbokad helg.

Inget sova här inte! Fredag var det fest som sagt, inte mycket sova, sen tränade jag Kettelbox 1½ timme kl 11 på lördagsmorgonen. Mötte direkt efter det upp Carro för att åka ut på lite shipping på A6. Åt där även en sallad innan vi drog hem till mig. Halv 7 kom Mikaela på besök från Norrköping, vi förfestade med Alina och Evelina, vidare till Andreas och Amadeus innan Klubb Enkelt. Inte mycket sova. Vaknade 8, Carro åkte hem och M & jag pratade 1 tim och 20 min med Figge i telefonen innan vi gjorde oss iordning och drog till Ikea. Mikaela åkte hem och på vägen hem stannade jag i stan och fikade med Carro. Väl hemma var det bara tagga för en natt i skolan, det vad dags för Oscarsvaka. Pjuh!

look

Gårdagens look. Kavaj från Forever 21 och svart transparent/mönstrat linne från H&M.

Fest i huset!

Igår hade sjuksköterskorna klassfest i huset och jag var vip-inbjuden av Pernilla. Riktigt trevligt med en riktig brudkväll, de tre killarna trivdes nog hur bra som hellst haha! Kvällen slutade som den brukar, i mitt rum. Denna gång sov vi tre i min säng och fem i bäddsoffan, varav tre av de som sov här bor i huset. Fråga mig inte hur det gick till?! Jag somnade nämligen först, precis när vi satt på filmen och troligen kom de andra efter, en efter en.

Innan jobbet.

Oväntad sovmorgon resulterade i detta, amerikanska pannkakor till brunch. Trodde jag skulle börja jobbet halv 10 idag men fick sms under gårdagskvällen att det var klockan 13.30 som gällde. Skönt även om de extra timmarna hade suttit rätt fint i fickan.

Spelkväll /my place

Idag har vi spelat spel, skrattat och haft så där trevligt som bara vi i DG kan.

FETTISDAGEN

Jodå klart dagen ska uppmärksammas. Började med att Pernilla bjöd på mat, sen gick vi + Elena, Jimmy och Ola ner till vårt kök på nedervåningen och gjorde våra alldeles egna bullar, supergoda!

Såhär heta var vi igår!


I did it!

Jag klarade det! Jag bakade mina egna Macarons igår kväll något som var pilligt men dock inte så svårt som jag förväntat mig. Kanske trodde jag det på grund av alla historier och berättelser om misslyckanden och hur svårt det är. Kanske var det också därför jag lyckades. Goda vart de i alla fall!

Alla hjärtans dag!

Tillbringade dagen med att tvätta och jobba. Nu ikväll har jag bakat Macarons och chillat med Pernilla som jag bor med och hennes vänner. Bra dag.

Vad hände där?


Underbara sol!

Hade tänkt gå till skolan för att plugga men jag har nog ångrat mig på grund av solen, en promenad till Ica Maxi skulle nog sitta bättre, inte för att jag är i panik utav mat utan mer för att tillbringa lite tid i solen. Andas lite frisk luft och göra mig fit for fight för ett dubbelpass på gymmet lite senare.

Mello12

Jag skulle verkligen bojkotta programmet i år, det hade jag bestämt. Men igår låg jag där i soffan med en påse popkorn och kollade på det i alla fall. Och vad fick det för påföljder? Jo jag låg och hejade på småbarnsidolen Ulrik Munter.

Jag ser rött?

Gårdagens outfit som jag bara var tvungen att busa till med lite färg under bildredigeringen.

jag är kär


Säsongs premiär på Farfar

Ja vi hade riktigt kul igår!! Det tycker i alla fall jag att bilderna utstrålar, ett gäng glada studenter. Vart lite småförälskad i bilden på mig och Pernilla, inte för att jag är är bra på något sätt, ser ju mer ut som ett miffo. Utan mer situationen den togs i och när fotografen kommer fram och ska fota oss just i det. Men som sagt, vi hade kul och det visar ju den bilden väldigt bra! Smile

Sol.

Sovmorgon, en härlig latte ute på trappan med ansiktet mot den värmande solen, skola och gymmet. Nu är jag hemma, har sjukt bråttom innan folket kommer hit för lite förfest. Ses på Farfar.

Caps på akademien

Gårdagens caps på akademien. Blev även en utgång efter det trots att jag tänkt gå hem efter "mellanfesten". Blev en bra och rolig kväll.

i lördags / nkpg

Bild från i lördags när jag var hemma hos Linus me lite folk. Jag och Jennie. Det var en bra kväll, åh fina vänner det där!

.


Bild hittad på josefine johanssons blogg.


blink


Oglad tjej, trodde vi började 8 med laboration imorse men icke. Blir stoppad på väg ut genom dörren av Emily som frågar om jag ska och träna. Tur för mig att jag inte kom till skolan för att där inse att vi inte har något. Borde kanske bli bättre på att läsa schemat? Inse att det inte är samma vecka för vecka. Åååh

En till dag.

Dagen har till mestadels bestått av en enorm huvudvärk med tillhörande yrsel, och så var det skola till 8 på det.. Nu ikväll har jag kollat på film med P. Godnatt!

Tragus

Dagens superinpuls blev att ta hål i örat på mig själv, närmare bestämt Tragus. Is, nål och läkörhänge. Nålrädd som jag är trodde jag väl aldrig i min vildaste fantasi att JAG skulle göra något sånt. MEN det gjorde jag och jag är super nöjd!
Andra gången jag har hål där men denna gång ska jag låta den sitta kvar!

Favvostället!

Var kvar i Norrköping till idag på grund av ett tandläkarbesök. Underbart med en långhelg hemma hos världens bästa familj! Hann även med att träffa Mikaela innan det bar av mot Jönköping igen, blev en lunch ihop på favvostället Paus.

OS-PIKTOGRAM

Suttit hela dagen med dessa illustrationer, en skoluppgift. Gjorde tre förslag av varje så nu ska jag bara välja vilken av dem jag ska skicka in, men jag tror jag vet! (B2, C3, F2, S3)

N.C

Super att nordic club även finns i Norrköping så jag även kan träna när jag är hemma på besök. Idag blev det 40 min på löpbandet och lite styrka efter. Skönt.

Stockholmsköpen.

Millitärjacka - Weekday   |   Cheap Monday t-shirt - Weekday   |   Svart linne m. "väst" - Vero Moda
Pilotglasögon - Topshop   |   Linne med tiger - Bik Bok   |   Grått+vitt linne - Topshop
Oversize jeansjacka - Beyond Retro   |   Grå collegetröja - Beyond Retro   |   Beige t-shirt - Weekday
Skjorta utan armar - Carlings   |   Skor - Monkey

today.


Stockholm!

Har haft en grym dag i huvudstaden med Carolina trots en tre timmars försenad tågresa. Vi snabbade oss igenom butikerna och hann med det vi ville, vilket resulterade i många påsar på vägen hem. Jag är grymt nöjd med köpen och fick min efterlängtade militärjacka, ett av dagens mål. Somnar nog med ett leende på läpparna.

Snart!

Woaa snart kommer dessa snyggingar in till oss på T-Shirt Store i jönköping. Jag tänker i alla fall köpa mig ett par!

narkoman

foto från: bartok
Alltså helt seriöst så har jag gått och blivit träningsnarkoman. Är så sjukt peppad hela tiden och eftersom jag märker att det gör skillnad så vill jag bara träna ännu mer! Vilodagar gör mig bara hyper. Men idag måste jag och på fredag också, tur det för kroppen behöver ju faktiskt vila också. Jag vet det.
Står här i en small-tröja på jobbet, förut valde jag oftast medium för att få de lite pösigare, but not any more!!!

skola. jobb. utgång.

Blir en snabbis till skolan nu innan jobbet 11.30. Ska gå igenom lite webbprogramering och göra en uppgift. Ikväll blir det först caps hemma hos Hanna innan vi ger oss ut på vårt kära kårhus.