Coffeehouse by George

Det vart en lång och mysig fika med snack om gamla minnen, föredetta vänner, framtiden och drömmar. Ni vet en sådär perfekt stund när man bara får prata av sig. Satt samtidigt och funderade på varför vi inte ses oftare för varje gång vi ses så inser jag hur mycket jag tycker om denna människa. Och båda pluggar i Jönköping, ae bättring på oss.
Kanske att hon följer med oss ut imorgon i alla fall och kanske att vi åker till Stockholm på fredag. Ey det börjar arta sig!

carolinalandberg.blogg.se

Mot stan för en mysig fika med saknade Carolina. Puss på er

fint


insp. Jane Fonda


Studiofoton - Skolan

Tagna av syster under hennes besök här.

HJÄRTA


go frulle

Haft en grym helg med min fina syster men snart åker hon hem och jag ska ta mig till gymmet, som vanligt. Ska testa på ett nytt pass, RPM.
Vi får väl se, det är ett sorts spinningpass och jag hatar spinning men tänkte väl att jag kanske kan ändra mig någon gång. Precis som jag börjat äta tomater fast jag hatat det sen jag var liten..

spola fram till 1.45 hahaha

Vadå att det är hästen som gör allt? Att ridning inte är en sport? Att ryttaren inte är delaktig i prestationen/resultatet? Att vem som hellst kan hoppa hinder på 160 cm? Skulle inte tro det va.. Här ska de hoppa ett hinder på 30 cm, grymma! Eller?

syster på besök


Havregrynsgröt

Den dagliga grötfrukosten, idag innan ett konditionspass på gymmet. I eftermiddag kommer lillasyster Lovisa på besök för helgen, ser verkligen fram emot det!

pink

Jag är så jäkla sjukt stolt över mig själv, jag har presterat max! Först en timmes bodypump, med darriga muskler var jag då redo att gå hem. Men nej! Då kommer Hasse, boxtränaren, och frågar om inte jag kan hoppa in istället för en som inte dök upp. Jo men visst där blev det en stenhård timme till.
Nu mår kroppen sådär jätte bra, skööönt.

.


plugg!



MONOPOL

GRYM spelkväll hos mig med Jonas, Jimmie, Johannes och Sara! Monopol.. Har skrattat så magen vikt sig ut och in, mycket på grund av johannes och hans fuskande med tillhörande kommentarer. Kommer helt klart sova gott inatt. Tack

studentlife at akademien

Fredagens utgång, kom på att jag inte lagt ut bilderna.. Men here we go!

...and me is pretty amazinng


Startskottet har gått!

Detox i 18 dagar = endast naturlig mat med vissa undantag från min sida. Laddar kroppen på energi, rensar ut skit och förhoppningsvis medför det någon kilo minus.

facelook


min fina prins, vad jag saknar dig!


onsdagens utgång på kåren.


alltså haha...


g å s h u d


Hej!

Vaknade 8 imorse, knäpp tjej med tanke på gårdagens utgång. Nu står jag på jobbet 12-19 och är sjukligt kaffesugen. Smart som jag är så lämnade jag dock plånboken hemma, så får nog glömma den tanken. Typiskt när jag har ett café precis bredvid mig.. Någon gullig får gärna komma förbi med en kopp/mugg, jag bjuder igen!
Blir att träna box efter jobbet i alla fall, energikick. Tanken är väl att vi ska förbi hälsohögskolan för att kolla in deras nattuppdrag (de har inspark) senare ikväll också. Men vi får se.

nu jobb, skola sen, kåren ikväll

Blir danssugen av partymusiken i butiken men hur skulle det se ut? Nja det skulle ju inte locka hit besökare i alla fall. Men för tillfället är det bara gamlingar i gallerian, hmm nej får digga lite diskret, osynligt. Jobbar till 14.30 då jag vid tre ska ut till Elmia för en skolgrej. Ikväll blir det kåren för första gången på nästan 2 månader, taggad tjej.

Elsas Värld

mysigt. först skola, sen träning och nu detta, elsas värld i sängen med min underbara filt!
Första dagen i skolan på en månad, haha skrev först ett halvår men det var ju lite fel.. Faktiskt skönt att komma igång igen även om det verkar bli en hård vår. Efter skolan blev det Nordic med Fredrika, löpband i 25 min, sen maskiner och hör och häpna lite frivikter. Sjukt.
Nu är jag garanterat värd lite mys i sängen innan skolan klockan 8 imorgon bitti.

Olösta gåtor.

Kul fest igår, inflyttningsfest för mig och Emily. Eller okej, det var faktiskt en jätte rolig fest. Men så här dagen efter har jag lite som jag undrar över, en tavla jag aldrig sett förut har tagit plats i mitt rum, jag undrar lite om någon kan berätta vart den hör hemma så jag kan sätta tillbaka den haha. Även min nya fina bakgrundsbild, åh nej nej den kommer inte bytas..
Även en liten glasbit har satt sig i min fot, en liten liten nästan omöjlig att se. Dumt av den som slog sönder ett vinglas.. Kvällens mission blir iaf att få ut den på ett eller annat sätt. Hellst innan sara kommer vid 6-7 någon gång. Monopol och film blir det.

torsd.

workwork. Igår, idag, imorgon och på lördag, grymt! Här hemma är det nu städning som gäller, vilket för en gångs skull känns kul, det sista innan allt är på plast och iordning. Har även gett mig in på det gemensamma köket som varigt vidrigt rent ut sagt, men som nu är riktigt fräscht. Duktiga jag. Nu saknas bara ett städschema så det uppehålls.

Första dagen på T-shirt Store.

Naglarna är målade, håret uppsatt, sminket på plats och linserna sitter där de ska. Det är bara en t-shirt som saknas, men det får jag ju ta en när jag kommer dit. Jag är 100 % redo för första dagen på nya jobbet, T-shirt Store. Det kommer bli a'some!
Håll tummarna för mig, okej?

Photoshop-recept

Bilder: nevnarien.se & petras.blogg.se
Om några dagar håller jag den i handen, spännande! Det nästan kryper i fingrarna, vill ha den nu nu nu. Kommer bli kul att testa lite nya effekter, få nya kunskaper och inspireras av fina bilder. Precis vad jag behöver.

måndagsnöje


Australia

Lördagsnöje.. som ni ser prickade jag in bästa konversationen
För övrigt fixar jag i rummet, imorgon kommer pappa och syster Lovisa!

five people, one guitar.

Så jävla grymma. Punkt slut.

gymma med grymma strumpor

10 min. crosstrainer
30 min. löpband
15 min. cykel
+ rumpa

sweat

Jag var nog helt veckovild igår, det är ju inte fredag idag så boxpasset är alltså imorgon och inte idag. Därför har jag passat på att plocka iordning en massa nu på morgonen. Börjar kunna se att jag faktiskt har ett golv.. Nu har jag precis ätit så jag känner mig fullt redo för ett riktigt hårt pass på egen hand, blir kondition för att inte ha träningsvärk imorgon. Haha. Kommer säkert bli som en banan i kroppen men det hindrar inte att gå all in på ett boxpass lika mycket som värsta träningsvärken. Äsch, jag bara pladdrar. Hörs.

Inflyttningsfest! Wöö!

Hahahah kaos? Imorgon ska det vara ett minne blott..
Precis hemkommen från Maja och ett gäng tvåor, typ. Maja har flyttat till nytt så blev en liten invigning av det. Mysigt, roligt, vet inte hur jag ska kortfatta det men bra var det i alla fall.. Nu ska jag sova, imorgon klockan 10 har jag ett boxpass inbokat. Taggad!

välförtjänt

Kämpat från stunden jag vaknade och det har nu börjat likna ett hem. Förutom att sladdar, påsar och kartonger fortfarande fyller golvet. Det är mycket kvar, väldigt mycket men jag avslutar för idag. Lägger mig i sängen framför en film med cider och chips, totalt välfärtjänt. Sista onyttiga dagen också, så än följer jag "lagen".

Nyårslöften / mål.

  • Totalt godis- och skräpmatsförbud. Bytes mot frukt och annat nyttigare.
  • Träna, träna och träna, minst 4 dagar i veckan.
  • Gå ner i vikt, en hel del.
  • Starta företag (hemliga planer)
  • Börja extrajobba.
  • Åka till Borlänge och Peace and Love!
  • Magaluf med norrköpingsflickorna
  • Gå på en konsert.
  • Roadtrip..
  • Leva livet!
Allt jag kommer på för stunden! Vilka är era nyårslöften / mål?

ser fram emot våren

- från h&m

kickstartar

-smoothie &kaffe, nu är jag redo att plocka, städa och möblera... Det är jobbigt att flytta!
Nuvarande status: KAOS

mina nya gardiner

Grymt fina va?
Kanske inte, men för att det skulle hålla sig ljust när vi vaknade i nya rummet imorse så fick vi ta vad vi hade, gamla äckliga lakan som skyddat möblerna under transporten hit. Pappas målarlakan. De fungerade fin fint men nu sitter nya fina rullgardiner uppe. Bättre.

Världens mest lyckade nyår!

2011 kunde inte slutat bättre, jag hade aldrig velat byta ut första timmarna på det nya året heller. Mina fina vänner! Kort och gott så kunde det inte varit bättre. Först middag hemma hos Malin, bara vi, gänget och sen vidare ut i Ljunga på dunderfest. Tack alla som gjorde denna stund till vad den blev, ni vet att jag älskar er!