lite illustrator



Enchiladas!

Dataprogrammeringen i skolan imorse kommer ge mig träningsvärk i hjärnan, just då/nu känner jag mig nästan övertygad om att det faktiskt går! Kaos. Men för första gången måste jag säga att jag faktiskt också förstod vad det var jag gjorde, kanske har jag lärt mig lite trots allt.
Nu ikväll har jag varit med fint folk hos Jonas för enchiladas-käk och sånt mys. Blir ingen utgång för mig idag, av flera anledningar, bland annat jobb hela dagen imorgon!

Nu är det dags igen.

Jag ska börja rida igen (eller börja och börja...), 1-2 dagar på hästen här ovan, Nisse. Han är en Holsteiner på 175 cm, just nu ganska omusklad men han kan bli riktigt fin. Jag är dunderglad! Kan säga att jag har världens träningsvärk sen i lördags när jag provred honom, blir spännande att rida honom idag igen!

Tillbaka i Jönköping!

Skönt att komma tillbaka till Jönköping när man möts av detta, ett nystädat rum.
Snart kommer även Amanda på besök över helgen, l ä n g t a r !

solstrålar

Åkte hem till Rasmus för att sedan sitta och prata och fika ute på hans altan. Riktigt gött ute i den härliga vårsolen efter en dag med sommarjobbssökande! Fin vän det där.

Lyssna och njut, tänk på sommaren och bli lite glad.


I år igen!

Det underbara landet USA, den fina staden Raleigh. Ja men visst ser jag fram emot att åka dit i år igen. Två veckor med sol, bad och shopping på grund av väldigt snälla släktingar. Jag har det bra ja.

345 kr i månaden, kunde inte låta bli.

Kan ju tillägga att det är 345 kr i fast pris, alltså ringer, surfar, smsar och mmsar jag hur mycket jag vill. Super!

virkade shorts

199 kr styck och på väg hem till mig, blir perfekta till bruna ben i sommar!

Kolbeinn frá Gäverstad


Lånade trollet Kolle av Alex idag. Superskönt med en härlig ritt i skogan tillsammans med hunden. Ååååh, helt underbart verkligen! Trots stormen som härjade...

ulrikke lund


pjuuh, äntligen klara!


Nyttigt vs. Onyttigt

Började dagen med grupparbete, deppade över min super oengagerade grupp men kom på bättre tankar när jag mötte upp Carro för att luncha. Tog en promenad runt hela Jönköping för att hitta någonstans att äta men det slutade dit vi tänkt gå från början. Hann dock njuta av det underbara vårvädret, 14 grader var det ute! Lyckorus.
Pizza, behöver jag ens säga mer? Men med tanke på att jag inte ätit det sedan september/oktober någon gång så ansåg jag det väl vara rätt okej, ganska okej, fast efteråt inte alls okej. Fast egentligen funkade det väldigt bra som dess egentliga syfte för kvällen.. deppsänkare! Sara och jag satt ensamma från vår grupp och gjorde om och klart allt i vårt grupparbete tills imorgon. Eller jag gjorde om och hon gjorde klart sitt..
Fuck grupparbete, fuck oengagerade och fuck fuck tråkiga människor.

vår-inspo



NOV 2009

HAHHAHAHAHHAH!!! Pluggande sitter jag och letar igenom hårddisken efter passande bilder, men hittar istället dessa.. En brunhårig Rebecca i november 2009. Chock! Samtidigt gör det mig lite sugen till att färga håret ljusbrunt, fast nae.

FAXEN


Vad är jag utan detta?


Den bästa tiden i mitt liv, hela mitt liv fram till flytten till Jönköping. Jag är halv. Förstår verkligen inte hur man kan sakna något så mycket som jag faktiskt gör. Det går inte en enda dag utan att jag tänker på ridningen. Jag önskar jag hade pengar, en häst och kunde satsa som jag gjorde förut, då vi åkte runt i hela småland och östergötland för att tävla, kvala och göra det jag älskar allra mest.
.
Jag saknar att mocka, tillbringa hela dagar i stallet, att frysa tår och fingar av sig under kalla vinterdagar, alla underbara uteritter, träningspass som går åt skogen, träningspass då lyckan är total och att stå där på prispallen.
.
Jag saknar Sally, min prinsessa som nu är en ängel, jag hade henne från jag var 11 till förra hösten, 7 år. Hon var världens bästa häst, den bästa du kan tänka dig på alla sätt och vis. Vi lärde varandra allt om dressyr för ingen kunde något från början, från ingenting upp till ett SM kval. Den dagen kom jag till tävlingen och hade pluggat in fel program, jag klarade det ändå! Vilken lycka.
.
Och jag saknar Faxen, den knäppaste hästen du kan tänka dig. Han charmade alla med sin personlighet och sitt översociala jag. Honom var det jag som utbildade och tog från en galen bäbis till en stilig kille. Världens underbaraste, även om man kunde tro att han hade de flesta bokstavskombinationer ibland. Jag hade honom från han var 4 år till i somras när jag flyttade, i 4 år. Han bor idag i Kiruna men han verkar ha det bra!
.
Det är konstigt att ha ridit sen man var 5 år, haft häst sen man var 8 år, och sen en dag helt plötsligt sluta. En dag kommer jag bli galen, men en dag kommer jag vara där igen, uppe på hästryggen. På en fin häst, min häst.

sommar


vi bara steker.


tumblr



Ta er tid att se detta!

Sjukt inspirerande, eller hur?

pepp


Tjejen med ångest..

Biarritz i Frankrike. Har sån sjuk beslutsångest om jag ska åka eller inte!? Det är Mikaela som fått för sig att vi ska dit en vecka över midsommar för att lära oss surfa. Hennes kille och hans kompisar ska också med. Hmm. 6500 kr utan flyg och mat är ganska mastigt för en student i början av sommaren, plus att det är dyrt i Frankrike. Kan ju få en vecka inkl. allt för det priset, nu blir det minst 10 laxar. Hur fasen ska jag göra? dör lite.

Jeansjacka!

Linne - BikBok  |  Hoodie - H&M herr  |  Jeansjacka - Levis
Åh det är så underbart att dagtid (när solen är framme) nu kunna bära jeansjacka! Snart är våren här på riktigt.

parrots

Såg denna tygpåse när jag kikade in på den här bloggen. Tyckte den va väldigt fin, och kanske att jag till och med ska köpa mig en likadan! Återstår att se.

.

"Var alltid er själva till varje pris. Låt gårdagen bli morgondagens inspiration, lev för dig själv och se aldrig tillbaka med ånger. Inte ens för en sekund."
-Cimon Lundberg