dunder-ont

Jobbig dag. Huvudvärken är fortfarande inte borta, konstiga huvudvärken.. Huvudvärk har jag ofta, innanför ögonen, ungefär, men idag har den varit förjäklig. Som jag sa förut så trodde jag att det var migrän på g. Jag har trots allt fått några rader skrivna på uppgift 2 som ska vara inne på onsdag. Tänker dock skriva lite till innan jag tillåter mig att sova. Tycker faktiskt lite synd om mig själv. Urk

nu vet jag varför

Har under dagen trott att jag varit påväg mot ett riktigt migränanfall, och för att slippa det har jag testat allt från att ligga i mörker, till mat och huvudvärkstabletter. Inget hjälpte utan det blev bara värre och värre tills jag tog på mig glasögonen.. Nu har huvudvärken succesivt avtagit och jag känner bara av lite runt ögonen. Tror det betyder att jag borde lyssna på optikern och bära glasögonen hela tiden. Men nej, först måste jag skaffa mig nya och tills dess får jag bli noggrannare med att använda dem under plugg osv.

Nu vet ni något jag önskar mig i julklapp. Mamma?

Spiikbandy i Kalmar


















första advent


Tänk att det snart är jul. Svårslaget.

sats i klykan



Imorgon bär det av mot Kalmar och Spiik! Fredrika och jag har suttit hela kvällen och målat tröjor, färgat hår, packat och taggat. Ja nu är vi verkligen sjukt taggade, det kommer bli grymt, minst sagt. Är tillbaka i Jönköping på söndag. Tjoho

jag tittar och minns, ler och drömmer mig tillbaka



























Vi hade det bra där borta i staterna, en månad bara vi två. Fina syster, tänk vilka minnen vi har tillsammans. Alla de där platserna, utflykterna och påhitten, felåkningarna, skrattattackerna och pengaspenderandet. Underbart, jag älskar dig.

frukost


Har man finbesök så gäller det att festa till det. Gott!

HEAD!


vardagslyx.


Proppmätt! även om det var ett tag sen jag åt nu, men efter en sjukvecka är jag värd lite vardagslyx. Laleh ekar ut i högtalarna, jag är nyduschad och nu är matteboken framme. Skulle hellre lägga mig och sova,  ladda upp inför morgondagens arbetsintervju och då känna mig 100 frisk. Jag är nervös, men å andra sidan har jag alltid fått jobb efter en arbetsintervju.. Kanske är det just därför jag är nervös. Äsch, den där båten sänker jag lika lätt!

.


dum?

Jag vet inte om jag själv tycker jag är dum i huvudet just nu men jag tackade precis nej till en lägenhet på Gjuterigatan, precis bredvid skolan. Eller lägenhet och lägenhet, studentrum. Positivt: egen toalett samt nära till skolan.. Har vägt för och nackdelar men det blir Bymarken trots allt! Om jag ångrar mig får vi se, men just nu känns det helt rätt.

det finns ingen som du - min bästa


den som dräper


Nedkrupen ligger jag nu i soffan med fyran inzappat på tvn, den som dräper. Favoritserien just nu. En skål glass med jordnötter kyler handen och med lite kola/chokladsås hade det smakat som snickers, men det är ju måndag idag. Vad magen säger om att jag skämmer bort mig själv är en helt annan femma, sjuk som jag blivit. Krya på mig.

rent


Strumpor, trosor och bh:ar är vad som täcker mitt golv för tillfället. Hela dagen har nämligen gått till att tvätta, tre maskiner, pjuh. Nu ska bara allt vikas och läggas in i garderoben, men efter att jag lagat mig lite mat. Njuter av doften av nytvättat!

sliver?


Nej kvällen blev inte alls som tänkt, inte alls så rolig som förväntat. Så är det ibland och inte ska man deppa, fler kvällar kommer och just nu ser jag fram till nästa helg. Då kommer nämligen världens bästa Mikaela hit, vilket inte kan bli annat än bra! Jag saknar att inte vara uppbokad av henne varje helg..

11-11-11 11:11:11


Lyckotid? Fick just reda på att bilen med största sannorlikhet kommer att skrotas. En bil jag verkligen hatat, kommer jag nu faktiskt sakna. Min lilla pärla.

stackars bil







Blev vid midnatt väckt av min telefon som ringde, ett okänt nummer som visade sig vara polisen. Bilen bredvid min hade brunnit och min hade tagit skada. Det var bara att kasta på sig kläder och skor för att gå ut och se vad som hänt, Irma och Martin (som jag bor med) följde snällt med! Det gick inte se så mycket i mörkret dock, därför gick jag ut så fort jag vaknat i morse för att titta och ta kort så mamma och pappa kunde se skadorna. Den verkar körbar, även om den behöver vädras ur en hel del innan det går att sitta i den. Frågan är bara om allt går att fixa, stackarn!

jag vill måla.





pics. ilovewildfox

finns inget bättre än en nybäddad säng


Efter ett stenhårt box-pass och en nybäddad säng så kommer jag sova gott i natt.

inredningsinspiration



pics: ilovewildfox

Känna?


Så här charmiga var jag och Sara i onsdags på sittningen. Bordellpappa och bordellmamma. Ja det var en olaglig sittning som för övrigt var grym, ni har väl inte missat videon i ett inlägg här nedan?

Ps. Det låg inga handukar i min bh, 100 % äkta vara!

detsamma.


Rip Hickstead ♥


Bilder från google.se
Sitter och kollar världscuphoppningen på tvn när världsettan Eric Lamaze's häst Hickstead helt plötsligt ramlar ihop efter avslutad ritt. Vilken chock, sitter här helt paff! OS-hästen som i Peking 2008 tog individuellt guld samt lag-silver. Det spekuleras nu om en hjärtinfarkt. Hemskt.

R.I.P Hickstead ♥

Paranormal Activity 3


Sitter hemma i soffan och kollar på film, Fast Five.
Var och kollade på grabbarnas fotbollsturnering tidigare, då bestämdes det att vi ska på bio, eller inte alla, jag, Veronika och Maja. Paranormal Activity 3, hoppas den är läskig!

Vill ha! Vill ha! Vill ha!


Färgerna: BLUCH, PRAIRE, SUMMER, GATE
Läppstiften är från Make Up Store och kostar 170 kr styck..

dead.

Sitter i skolan, helt totalt jätte-super-död!! Boxen på 1½ timme var nog det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv, helt seriöst. Fys blandat med Box, vilken kombination! Jag körde verkligen slut på mig själv, vilket i och för sig inte var så svårt med två jätte peppande tränare. Kämpade mer än jag egentligen klarade, såg suddigt och skaffade mig huvudvärk. Bingo!

Har bokat samma pass på tisdag igen. Tydligen så gillar jag att plåga mig själv haha.

Hi Life-killarna visar vart skåpet ska stå!


fredagsmys


Här har jag det bra, mätt i soffan med tända ljus, citronvatten och idol. Perfekt. Och det är så underbart att ligga här själv och bara ta det lugnt, jag minns inte sist jag gjorde det nämligen. Skämde även bort mig själv med lax, mitt mvg i hemkunskap gör nytta!

dags för flytt


Äntligen ska jag ifrån den här råtthålan även kallat Råslätt. Själva rummet älskar jag, men platsen, nej fy! Första januari blir det flytt, till Jönköpings finare del Bymarken. Har fått ett stort rum i en studentvilla, ett gammalt hotell med utsikt över Vättern och City. Tror det kommer bli riktigt bra.

Finns även ett till rum ledigt där så om någon i DG är intresserad så går det ordna!

Andas in och ut genom näsan

Känns som bloggen bara handlar om träning just nu, och jag ska erkänna en sak, jag har tränat igen! För fjärde gången på på veckans hittills fem dagar. Igår blev det Zumba för första gången, ett ojobbigt pass som ändå var jobbigt. Inte det där stenhårda svettpasset utan mer, kul, oj det kändes visst lite i musklerna och idag är det höfterna som får känna på träningsvärk..
Idag eller i morse, för att vara exakt 07.30, blev det Body Balance som är en blandning av Yoga, Pilates och Tai-Chi. Det var sjukt jobbigt även fast det var 100% osvettigt! Tränade muskler jag knappt ens visste om att jag hade, bra!

Nu sitter jag i skolan och pluggar på projekt nr 2, konstigt nog så vill jag tillbaka till gymmet. Finns inget bättre än ett hårt svettigt pass, en yr skalle och en skakig kropp. Men jag måste spara mig till Box-passet imorgon förmiddag.

Känns i alla fall skönt att vara igång ordentligt igen!

Hur?


Skulle precis sova och återupptäckte detta.. Två av tre kuddar liggandes i hög på golvet, vid fotändan av sängen också. Frågan är hur jag lyckades med det i natt? Spännande.

Fit for fight!

Nu färdigäten, ibland funderar jag på varför jag inte blev kock.. Idag blev det färsk pasta, carbonara och gurkstavar, vilket smakade gott efter ett hårt träningspass + cykel hem.

30 min Core på matta, lev 2 och 20 min på löpbandet. Styrkepasset i förmiddags blev inställt men det redde ju ut sig i alla fall. Så träningsvärken slipper jag uppenbarligen inte. Nu ska jag natta mig själv, tidigt imorgon bitti blir det träning igen, crosstrainern i 45 min.